Ce bijuterii să porți dacă ești o viitoare mămică

Sursa: https://www.pexels.com/photo/gold-and-pearl-necklace-5784458/

 

Dacă te pregătești să devii mămică s-ar putea să îți dorești să porți bijuterii specifice. În acest articol îți recomandăm câteva care ar putea să fie pe gustul tău și să-ți sporească încântarea așteptării bebelușului. Descoperă recomandările noastre și lasă-te inspirată pentru noi achiziții.

 

Care sunt bijuteriile ideale pentru viitoarele mămici

 

Chiar și bijuteriile au o tematică proprie. Cu cât ești mai încântată de această etapă a vieții tale, cu atât îți vei dori să te înconjori de lucruri care să îți întipărească bine amintirile în minte. Poți alege să îți oferi singură astfel de cadouri sau să le menționezi acest aspect celor dragi. Mai jos îți oferim câteva recomandări specifice:

 

Cercei

 

Poți arunca o privire la colecția de cercei din argint a noului an și să descoperi un set care să îți fie pe plac. Există cercei cu o varietate largă de modele potrivite viitoarelor mămici precum cercei cu inimioare sau steluțe. Dacă îți plac bijuteriile cu pietricele colorate cu siguranță acestea se vor asorta de minune cu strălucirea feței tale și bucuria pe care o emani celor din jur.

 

Alege o pereche de cercei rotunzi, de mici dimensiuni, astfel încât să nu fie o greutate prea mare pe lobul urechii. Dacă nu îți plac cerceii cu tortiță, alege o pereche cu un sistem de prindere ideal pentru tine. Lasă-te inspirată și îndrăznește să alegi un tip de cercei pe care nu i-ai mai purtat niciodată înainte.

 

Colier

 

Profită de reducerile din perioada sărbătorilor și cumpără-ți un colier nou. Acesta are avantajul de a putea fi adaptat cu orice pandantiv, așa că îți poți achiziționa un model romantic, cu o poză cu tine și partenerul în interior. În funcție de pasiunile tale, alege un colier cu un pandativ simpatic precum un avocado sau un hipopotam.

 

Poți opta și pentru un colier simplu care să aibă o semilună în față sau două inele legate între ele care să simbolizeze familia. O altă opțiune este să alegi unul cu inițialele tale. Cea mai simplă și elegantă variantă care s-ar putea să-ți surâdă este un colier cu pietricele subtile în diferite culori. Alege orice te încântă mai tare și nu ezita să-ți faci singură cadouri în această perioadă.

 

Brățară cu charmuri

 

Tocmai pentru că inelele s-ar putea să fie dificil de purtat pe perioada sarcinii, îți recomandăm să te gândești mai degrabă la o brățară cu charmuri specifice pe care o poți purta zilnic la mână și ale cărei dimensiuni sunt ușor reglabile. Astfel, ai ocazia să achiziționezi charmuri cu simbolistică legată de bebe care să îți amintească de acest moment din viața ta. 

 

Brățările cu charmuri au avantajul de a fi ușor personalizabile, așa că poți adăuga oricât charmuri îți dorești, fiecare cu o semnificație proprie. Alege-ți modelul preferat – fie din argint, fie cu șnur din piele, în funcție de ce ți se pare mai comod. Un alt avantaj al acestui tip de brățară este faptul că se asortează cu orice, așa că nu trebuie să-ți faci griji atunci când îmbraci o anumită ținută. 

 

Bijuteriile sunt tot timpul un dar minunat – atât să le primești, cât și să le achiziționezi pentru tine însăți. Încearcă lucruri noi și ia în calcul recomandările noastre. Cu siguranță un accesoriu pe placul tău îți poate schimba starea de spirit, așa că dă-ți voie să te răsfeți astfel.