Casa Județeană de Pensii Sălaj va finaliza evaluarea dosarelor pensionarilor

Casa Națională de Pensii a solicitat săptămâna trecută finalizarea recalculării pensiilor până la sfârșitul lunii octombrie. În acest context, pentru a putea face față volumului mare de lucru, în multe județe se fac angajări pe bandă rulantă. În Sălaj nu e cazul, nu există locuri de muncă vacante. Potrivit conducerii instituției, în anul 2021 s-au angajat 12 persoane tocmai pentru a începe procesul de evaluare a dosarelor. Acestor angajați le-au fost prelungite contractele de muncă în acest an, pentru a continua munca începută. La ora actuală, Casa Județeană de Pensii Sălaj dispune de suficient personal pentru a putea finaliza la timp evaluarea dosarelor celor 65.000 de pensionari pe care-i are în evidențe.

După ce etapa de evaluare a dosarelor se va încheia, va începe procesul de recalculare al pensiilor atât de așteptat de cetățeni.

 

3 Thoughts to “Casa Județeană de Pensii Sălaj va finaliza evaluarea dosarelor pensionarilor”

  1. […] Casa Națională de Pensii a solicitat săptămâna trecută finalizarea recalculării pensiilor până la sfârșitul lunii octombrie. În acest context, pentru a putea face față volumului mare de lucru, în multe județe se fac angajări pe bandă rulantă. În Sălaj nu e cazul, nu există locuri de muncă vacante. Potrivit conducerii instituției, în anul 2021 s-au angajat 12 persoane tocmai pentru a începe procesul de evaluare a dosarelor. Acestor angajați le-au fost prelungite contractele de muncă în acest an, pentru a continua munca începută. La ora actuală, Casa Județeană de Pensii… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    De peste șapte ani, evaluare, recalculare, evaluare, recalculare, angajări, evaluări, recalculări, angajări………..FÂSSSSS.

  3. Muresan

    Am fost dezamăgit de lucrul prost făcut la casa de pensii, am dorit să văd dacă am dreptul la la pensie anticipată deoarece sunt șomer și am fost trimis la ultimul loc de muncă. Oare cu ce se ocupă deoarece este o harababura de la intrare până la ghișee.

Leave a Comment