Campioana Sălajului la juniori A1 face furori şi în actualul sezon

FK Kraszna a devenit campioana Sălajului la juniori A1 în vara acestui an, fiind o premieră pentru clubul din comuna Crasna, care s-a şi aflat la prima participare în acest campionat de juniori. Formaţia condusă de Florin Morar are planuri mari şi în acest sezon, iar acest lucru l-a şi dovedit încă din primele etape. După primele patru runde, FK Kraszna are maximum de puncte, obţinând doar victorii categorice.

În prima etapă, echipa antrenată de Florin Morar a dispus, în deplasare, cu scorul de 8 – 0 de Luceafărul Bălan, iar în runda secundă s-a impus cu 7 – 1 pe teren propriu, împotriva juniorilor A1 de la AS Cosniciu. Etapa a treia i-a adus echipei din Crasna cel mai categoric succes, 20 – 0 pe terenul formaţiei Cetatea Buciumi. Învinsă în finalul sezonului trecut cu 5 – 2 de Ardealul Crişeni, pe terenul acesteia, FK Kraszna şi-a luat revanşa săptămâna trecută, câştigând cu scorul de 6 – 0 la Crişeni. După primele patru runde, juniorii din Crasna au 41 de goluri marcate şi doar unul primit.

Sâmbătă, 16 septembrie, juniorii A1 de la FK Kraszna au susţinut şi un amical cu juniorii Under 19 de la SCM Zalău, în faţa cărora s-au impus cu 2 – 1, un rezultat destul de greu de digerat pentru clubul zălăuan, chiar dacă a fost vorba despre o partidă amicală.

În etapa viitoare, programată la finalul săptămânii, formaţia din Crasna va primi vizita juniorilor de la Venus Giurtelec.

One Thought to “Campioana Sălajului la juniori A1 face furori şi în actualul sezon”

  1. […] FK Kraszna a devenit campioana Sălajului la juniori A1 în vara acestui an, fiind o premieră pentru clubul din comuna Crasna, care s-a şi aflat la prima participare în acest campionat de juniori. Formaţia condusă de Florin Morar are planuri mari şi în acest sezon, iar acest lucru l-a şi dovedit încă din primele etape. După primele patru runde, FK Kraszna are maximum de puncte, obţinând doar victorii categorice. În prima etapă, echipa antrenată de Florin Morar a dispus, în deplasare, cu scorul de 8 – 0 de Luceafărul Bălan,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment