BULETIN INFORMATIV

Urmare a efectelor temperaturilor foarte ridicate insotite de cresterea consumului de apa inclusiv pentru alte scopuri (udat gradini etc) decat cele strict gospodaresti, se impune instituirea de catre Sucursala Zalau a Companiei a unui program de furnizare a apei in localitățile Crișeni, Gârcei, Cristur și Mirșid din judetul Salaj.

Astfel :
– în data de 13 august, până la ora 18.00, se va furniza apă în localitățile Gârceiu, Cristur și Mirșid;
– din data de 13 august ora 18.00 pana in data de 14 august ora 18,00 se va furniza apă în localitatea Crișeni ;
– din data de 14 august ora 18,00 până în 15 august la ora 18.00 se va furniza apa în localitățile Gârceiu, Cristur și Mirșid ;
– din 15 august ora 18.00 până în 16 august ora 18,00 se va furniza apa in localitatea Crișeni s.a.m.d, furnizarea apei intr-o anume localitate alternand cu intervale de 24 de ore de intrerupere pana la revenirea la conditii normale.

Sucursala Zalau a Companiei de Apa Somes depune eforturi pentru scurtarea timpului de furnizare a apei dupa program dar situatia creata de regimul termic este independenta de vointa societatii noastre.

Rugăm clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și reamintim totodata ca legislatia in vigoare descurajeaza utilizarea apei potabile distribuita prin retelele publice in alte scopuri decat pentru satisfacerea nevoilor strict gospodaresti. Aceste prevederi sunt cuprinse si in contractul de furnizare/prestare a serviciului incheiat de CASSA cu fiecare client. De aceea reluam rugamintea adresata utilizatorilor din localitatile amintite, din mediul rural in general, de a nu folosi apa din sistemul public pentru udatul serelor sau gradinilor.

Telefon Dispecerat : 0260/612387; 0747/297054

Leave a Comment