ATOP Sălaj avertizează: mai multe furturi din mașini și buzunare

Activitatea Autorității Teritoriale de Ordine Publică Sălaj a fost analizată astăzi în ședința Consiliului Județean Sălaj. Conform raportului ATOP, în primele trei luni din 2022, comparativ cu perioada similară din 2021, în Sălaj a fost înregistrată o creștere îngrijorătoare a numărului de furturi din mașini și din buzunarele trecătorilor.
Potrivit ATOP, în primul trimestru din 2022 au fost înregistrate creșteri cu 73 la sută a numărului de furturi din mașini, cu 120 la sută a furturilor din buzunare, genți sau poșete. În primele trei luni ale anului trecut, numărul infracțiunilor total sesizate a înregistrat creșteri în mediul urban și scăderi în mediul rural. După natura faptelor și a mediului în care au fost înregistrate, scăderi se înregistrează la infracțiunile economico–financiare în ambele medii și la infracțiunile de natură judiciară în mediul rural. Numărul infracțiunilor contra persoanei sesizate, înregistrează scăderi, față de cel înregistrat în perioada de comparație în mediul rural și creșteri în cel urban, pe fondul diminuării numărului infracțiunilor de loviri sau alte violențe sesizate în mediul rural. În perioada analizată, infracțiuni cu violență au fost comise atât în mediul urban, și anume două tâlhării, cât și în mediul rural: patru violuri și o tâlhărie.

2 Thoughts to “ATOP Sălaj avertizează: mai multe furturi din mașini și buzunare”

  1. […] Activitatea Autorității Teritoriale de Ordine Publică Sălaj a fost analizată astăzi în ședința Consiliului Județean Sălaj. Conform raportului ATOP, în primele trei luni din 2022, comparative cu perioada similar din 2021, în Sălaj a fost înregistrată o creștere îngrijorătoare a numărului de furturi din mașini și din buzunarele trecătorilor. Potrivit ATOP, în primul trimestru din 2022 au fost înregistrate creșteri cu 73 la sută a numărului de furturi din mașini, cu 120 la sută a furturilor din buzunare, genți sau poșete. În primele trei luni ale anului trecut, numărul infracțiunilor… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Oare de ce trebuie sa platească cetațenii o caruță de bani acestor membrii ATOP, care care întocmesc acest raport prin preluarea datelor de la poliție. Și verificați cine sunt membrii ATOP și veți constata că sunt angajați ai statului, cu salarii foarte mari, care desfasoară „activitatea”😄 ATOP în timpul serviciului de bază. Inclusiv prezentarea raportului s-a făcut în timpul programului de lucru pentru care au primit salariu. Oare de ce preasa nu remarcă această risipa din banii publici ?

Leave a Comment