Atenţie, a apărut nouă metodă de fraudare: Escrocii trimit SMS-uri în numele Fiscului

Mai mulţi contribuabili români au fost înştiinţati prin SMS că sunt datori la ANAF, fiind sfătuiţi să apeleze un număr de telefon pentru a obţine o reducere a restanţei. Mesajele de acest gen sunt fraude, anunţă Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj, care recomandă contribuabilii să nu dea curs unui astfel de mesaj. “Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se analizează zilele acestea. Persoane fizice recepţionează pe telefoane sms-uri în care sunt informaţi că au datorii către ANAF, care este cuantumul acestora şi sunt sfătuiţi să apeleze un număr de telefon în vederea obţinerii unei reduceri sau evitării executării silite”, se arată într-un comunicat remis de Fisc.
ANAF atenţionează contribuabilii că aceste sms-uri nu sunt transmise de organele fiscale şi să nu dea curs solicitărilor din acestea.
“Rugăm contribuabilii care primesc astfel de SMS-uri să se adreseze organelor fiscale de care aparţin în vederea clarificării stării de fapt fiscal”, se mai arată în sursa citată.

One Thought to “Atenţie, a apărut nouă metodă de fraudare: Escrocii trimit SMS-uri în numele Fiscului”

  1. Anonim

    Si ce? Si fiscul lui Ponta e tot un escroc, precum Ponta.

Leave a Comment