5 ținute complete pentru vacanță

Vara este anotimpul vacanțelor și fiecare ne pregătim din timp vestimentația pentru destinația preferată. Fie că mergi la mare, fie că ești iubitor al muntelui sau chiar dacă alegi să vizitezi orașe, bagajul trebuie să fie întotdeauna cât mai mic, dar complet. Nu ai nevoie să iei cu tine două valize mari ca să te schimbi de trei ori pe zi. Ai nevoie de piesele preferate în diferite asocieri corecte pentru a obține cât mai multe ținute creative, potrivite pentru orice situație din vacanță. Iată care sunt cele 5 ținute de bază de la care să pornești și care nu trebuie să îți lipsească din bagaj.

Ținuta basic

Un șort din in sau bumbac, un tricou simplu, alb, negru sau nude, care să se potrivească la orice și o pereche de pantofi sport, de la Fahion Days. Această ținută merge într-o zi obișnuită de vacanță, la plimbare pe faleză, pe străzile orașului sau în drumeție. Poți adăuga și un rucsac cool, pe care îl poți folosi și la ținute cu rochii, mai elegante. Pantofii sport, de asemenea, pot fi integrați în mai multe ținute și îți asigură gradul necesar de confort.

Ținuta sport

Pentru că tot vorbeam de economie de spațiu în bagaj, pantofii sport rămân și la această ținută, alături de leggings, bustieră și un hanorac din bumbac. Poți folosi o astfel de ținută pentru drumeții sau pentru reprizele de jogging pe faleză.

Ținuta smart casual

Acest gen de ținută te ajută în orice situație, de dimineața până seara. O poți alcătui dintr-o rochie simplă, din in, mătase sau bumbac, sandale plate și un blazer sau jachetă din denim. Ideea de bază este să folosești piese cât mai versatile astfel încât să le poți include și în alte ținute. Jacheta din denim o poți purta și cu șortul din in și tricou, rochia o poți accesoriza și pentru seară.

Ținuta urbană

Mai ales când ești în vacanțe urbane, când vizitezi orașe și faci tururi organizate la obiective turistice, ai nevoie de o ținută lejeră, cu haine din fibre naturale, care nu lasă pielea să transpire. O pereche de jeans boyfriend, o cămașă supradimensionată, din bumbac sau un tricou lejer cu șort din denim și pantofi sport. Practic, toate piesele din această ținută sunt adaptabile și pentru alte situații.

Ținuta elegantă

Pentru că vei avea nevoie și de o ținută elegantă pentru seară, include în bagaj și o rochie cu un design rafinat, dar suficient de versatilă. Alege din oferta de rochii elegante de la Fashion Days un model pe care să îl porți cu sandalele plate din ținuta smart casual. Ia cu tine și o micro-geantă pentru telefon și carduri, care nu ocupă mult loc în bagaj și se potrivește la ținutele de seară.

Combină și potrivește piesele din ținutele de bază și vei obține nenumărate outfituri interesante pentru fiecare zi de vacanță.

2 Thoughts to “5 ținute complete pentru vacanță”

  1. […] Vara este anotimpul vacanțelor și fiecare ne pregătim din timp vestimentația pentru destinația preferată. Fie că mergi la mare, fie că ești iubitor al muntelui sau chiar dacă alegi să vizitezi orașe, bagajul trebuie să fie întotdeauna cât mai mic, dar complet. Nu ai nevoie să iei cu tine două valize mari ca să te schimbi de trei ori pe zi. Ai nevoie de piesele preferate în diferite asocieri corecte pentru a obține cât mai multe ținute creative, potrivite pentru orice situație din vacanță. Iată care sunt cele 5 ținute… Citeste mai mult […]

  2. […] Vara este anotimpul vacanțelor și fiecare ne pregătim din timp vestimentația pentru destinația preferată. Fie că mergi la mare, fie că ești iubitor al muntelui sau chiar dacă alegi să vizitezi orașe, bagajul trebuie să fie întotdeauna cât mai mic, dar complet. Nu ai nevoie să iei cu tine două valize mari ca să te schimbi de trei ori pe zi. Ai nevoie de piesele preferate în diferite asocieri corecte pentru a obține cât mai multe ținute creative, potrivite pentru orice situație din vacanță.  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.