Urs pe Meseș

Mai mulți zălăuani ne-au anunțat că au văzut un urs în pădurile din zona Meseș. Animalul ar fi fost văzut și de un grup de alergători amatori. Reprezentanții Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj ne-au declarat că în pădurile Sălajului au fost înregistrate, în toamna acestui an, mai multe exemplare de urs, cele mai multe în zona Ileanda, dar și la Buciumi – limită cu județul Cluj.

Fotografie cu rol ilustrativ

6 Thoughts to “Urs pe Meseș”

 1. […] Mai mulți zălăuani ne-au anunțat că au văzut un urs în pădurile din zona Meseș. Animalul ar fi fost văzut și de un grup de alergători amatori. Reprezentanții Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj ne-au declarat că în pădurile Sălajului au fost înregistrate, în toamna acestui an, mai multe exemplare de urs, cele mai multe în zona Ileanda, dar și la Buciumi – limită cu județul Cluj. Fotografie cu rol ilustrativ Citeste mai mult […]

 2. Raluca

  Scrieți prostii! Era Ianchis Dinu, deghizat in urs!!!😀

 3. Adi

  Totuși,ar trebui sa privim serios această problemă.Unde anume l-au văzut alergătorii amatori? Nu de alta dar este bine de știut.Sunt mulți oameni care se plimba pe traseul spre ruina” cabanei învățătorului”.E bine să fie avertizați !

  1. Adi

   Tăt Io.Oare alergătorii erau alergători și ‘nainte de a vedea ursu” sau o devenit după ?

 4. Marius

  Săptămâna viitoare e rândul lui Ciunt sa se deghizeze in urs, lup sau șacal și sa coboare in municipiu de pe Meses!!!!! Atenție !!!!

Leave a Comment