Drumul spre Treznea – groapa de gunoi a celor certați cu bunul-simț

Încă o mostră de nesimțire și lipsă de respect față de mediu vine din partea unor persoane pentru care nicio măsură nu poate fi, vreodată, eficientă. Drumul către localitatea Treznea, aflat la ieșirea din Zalău, pe Meseș, arăta joi după-amiaza așa cum îl puteți vedea în fotografie. Sute de kilograme de deșeuri provenite din construcții au fost pur și simplu basculate pe marginea drumului, această faptă reprezentând nu doar un adevărat dezastru pentru natură, ci chiar un pericol pentru conducătorii auto care circulă pet imp de noapte pe acest drum. Grămada de deșeuri formate din materiale de construcții – bucăți de beton spart, cărămidă și alte materiale rezultate din lucrări de reamenajare a unor locuințe ori spații, au fost aruncate de persoane iresponsabile care parcă și-au făcut un adevărat scop în a ne transforma drumurile și mediul înconjurător  într-o adevărată groapă de gunoi.

Această zonă, fiind una ce nu poate fi permanent supravegheată de oamenii legi, cade victimă mereu cetățenilor care aruncă gunoaie, inclusiv resturi menajere, deșeuri medicale, maculatură, plastic și altele, situație pe care o regăsim frecvent și pe șoseaua de centură ori în fața centrelor de colectare a gunoiului menajer din municipiu, acolo unde unii cetățeni înțeleg să arunce aceste deșeuri ce nu pot fi ridicate și transportate de societatea de salubrizare, decât prin containerele special destinate acestor deșeuri speciale, containere ce pot fi solicitate contra cost, de la operator. Impactul asupra mediului este unul devastator, însă și aspectul general al unei astfel de zone în care au fost aruncate deșeurile din materiale este unul care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Foto © Magazin Sălăjean

4 Thoughts to “Drumul spre Treznea – groapa de gunoi a celor certați cu bunul-simț”

 1. Anonim

  Molozul provine probabil din castelul Bay.

 2. Anonim

  mariti amenzile de 10 ori, minumul amenzii de 10 ori !!
  puneti camere video la iesirea din localitati, Treznea, Romanasi, Zalau, pe centura, in fata la firma lui Tibi Marc si monitorizati traficul cu moloz, cu masini basculabile, cu camionete care pot transporta deseuri !!
  si dati amenzi la toti ! cine e nevinovat scapa in instant !!
  dca il prinzi sa fie confisscat si mijlocul de transport !\amenzile sa fie date de primarie, de politia locala, de garda de mesiu, de apele romane, de toti !!
  si daca il incarci pe un bou cu 1-2-3- amenzi sa plateasca un an de zile pt o masina de moloz, ai sanse ca a doua oara sa nu mai faca asa ceva, nici el si nici alti care afla de ce experienta DE VIA A AVUT BOUL !!

 3. Anonim

  Ce oameni….ar trebui inchisi in pesteri,pe viata!!! Nu se poate asa ceva.

 4. Anonim

  Bravo 12:59! Doar asa am vedea rezultate .

Leave a Comment