La Meseşeni, investiţii pentru prevenirea inundaţiilor

Autorităţile din comuna Meseşenii de Jos vor investi 1,5 milioane de euro pentru punerea în siguranţă a cursurilor de apă necadastrale, în cadrul unui proiect pe Submăsura 125c – „Lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor ”.
După cum ne-a declarat primarul Sandu Bercean, investiţiile vizează trei cursuri de apă din localitatea Meseşenii de Sus şi unul din Aghireş, care, în cazul unor precipitaţii abundente, se transformă în torenţi.
„Investiţia va demara în curând – estimez că prin luna noiembrie – şi vor fi încheiate în vara anului viitor. Deocamdată suntem la faza contractprii lucrărilor”, a precizat edilul. Potrivit spuselor sale, lucrările vizează consolidarea malurilor, crearea de praguri de fund, dar şi reducerea transportului fluvial în zona Meseşenii de Sus.
„Implementarea acestui proiect va rezolva parţial problema cu care se confruntă comuna la fiecare ploaie mai serioasă, întrucât ne vor produce în continuare greutăţi cursurile de apă cadastrate, care sunt în administrarea Apelor Române”, a mai spus Bercean.

Alte articole

One Thought to “La Meseşeni, investiţii pentru prevenirea inundaţiilor”

 1. ass

  cel mai tare primar !!
  si proiecte face !!
  si neamurile si le angajeaza !!
  si afaceri in familie=primarie !!
  si condamnari cu suspendare !! 🙂
  e tare si ne reprezinta pe noi toti votantii

Leave a Comment