Procurorii DIICOT au năvălit peste poliţişti, judecători, lichidatori şi inspectori şcolari

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Sălaj efectuaeză cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, abuz în serviciu, luare de mită în formă continuată, dare de mită în formă continuată, cumpărare de influenţă şi fals intelectual.
În cursul zilei de vineri, 26 februarie, procurorii DIICOT Sălaj, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj au efectuat opt prercheziţii pe raza judeţelor Sălaj şi Cluj, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor lichidatori judiciari, poliţişti, inspectori şcolari şi a unui magistrat. Potrivit procurorului-şef Dan Bubuiug, persoanele vizate sunt suspectate că ar fi implicate în fraudarea examenului de Bacalaureat şi că ar fi comis infracţiuni ce privesc lichidarea judiciară a unor firme.
„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, de arată într-un comunicat de presă al DIICOT.
Vom reveni cu informaţii.

Alte articole

11 Thoughts to “Procurorii DIICOT au năvălit peste poliţişti, judecători, lichidatori şi inspectori şcolari”

 1. Tăunul

  Dacă bine ştiu eu bac-ul a fost mai demult, anul trecut. Bacu-l nu are nimic nici cu lichidatorii judiciari, nici cu poliţiştii, nici cu magistraţii. Andreea, mă tem că ai confundat sezonul cu fazonul !

  1. Andreea Vilcovschi

   as zice sa ramai pe faza! stii tu vorba aia cu „cine rade la urma rade mai bine?”

   1. Tăunul

    Acum, după ce ai trecut text că percheziţiile s-au făcut şi la inspectori şcolari, mă gândesc că s-ar putea să ai dreptate !

 2. ass

  Tăunul esti varza ! 🙂 nu ai inteles nimic de ce se intampla pe la noi.

 3. Anonim

  Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii din Sălaj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, abuz în serviciu, luare de mită în formă continuată, dare de mită în formă continuată, cumpărare de influența și fals intelectual.

  Perchezițiile sunt efectuate de procurori împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj.

 4. Anonim

  Poate avea legatura si cu examenul de bacalaureat.Politistii,magistratul ca este vorba de un magistrat si lichidatorii judiciari nu pot constitui un grup infractional organizat care sa fraudeze ex de bacalaureat/?pot .Numai ca in comunicatul DIICOT central se face referire la societati comerciale si nu se face referire la nici un inspector scolar sau inspectorat scolar.

 5. sursa

  se va lasa cu nume grele. faptele sunt din cele mai diverse domenii este o actiune concertata menita sa destructureze cuiburi urate de tot de la noi din municipiu. incepe sa se faca curatenie de aia generala si in invatamant si in restul domeniilor care sunt cuprinse de aceasta actiune de amploare.

 6. Pablo

  Intr-adevar foarte bine ca se face curatenie peste tot !
  Pacat de eventualii nevinovati care sunt trasi la raspundere pentru actiunile altora (prinsi la mijloc) si eventual judecati gresit.

  In rest perfect de accord , jos criminalitatea.

 7. Sursa

  Am inteles ca urmeaza si madam chende , ca prea multe procese a masluit. Din cate stiu unele chiar vor fi deschise. Sa vedeti atunci cum ai tatatie cu….

 8. Cattani

  Sugeram onorabilului DNA,nu inainrte de a-i felicita pentru actiunile intreprinse,sa verifice si macar angajarile 2014-2015 din Primaria Zalau si pe cei din comisiile de examinare,unde s-au facut blaturi mai ceva ca in fotbal de au ajuns unii sau unele sa devanseze si sa castige la interviu pe cei ce au luat note maxime la scris.
  Pentru detalii suplimentare imi ofer IP-ul spre identificare DNA-ului!

Leave a Comment