Economist şi teolog, la conducerea Asociaţiei „Zona Metropolitană Zalău”

Doar doi candidaţi au susţinut proba a doua a concursului pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Zalău. În urma interviului, pentru a conduce această asociaţie a fost ales Marius Matei, un economist de 48 de ani din Zalău, fost director de bancă. Noul director al Asociaţiei zălăuane este absolvent al Facultăţii de Teologie şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babes Bolyai Cluj Napoca. Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Zalău s-a constituit în luna martie 2015. Din ea fac parte cele patru oraşe din Sălaj şi cea mare parte din comune. Consiliul director este condus de un preşedinte, , desemnat în persoana lui Radu Nistorescu, administratorul public al oraşului.Conducerea se va face prin rotaţie, câte un reprezentant al fiecărei localităţi urmând să preia frâiele Asociaţiei după un interval de timp. Din consiliul director mai fac parte reprezentanţi ai primăriilor din Şimleu Silvaniei, Jibou, Crasna şi Şărmăşag.

 

Alte articole

5 Thoughts to “Economist şi teolog, la conducerea Asociaţiei „Zona Metropolitană Zalău””

 1. Anonim

  Ce denumire pompos-găunoasă: „Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Zalău”. Județ Metropolitan.

 2. Anonim

  D a ce s-a inpamplat cu Capilnasiu a cazut in misticism de cand dau tarcoale cei de la DNA primariei?parea un om rational acu s-a dat cu teologii.Oricum este fantomatica zona asta metropolitana ,Poate rugaciunile si tamaia o sa-i tina departe pe cei de la DNA si pe alti oameni rai.

 3. Anonim

  Marius Matei, un economist de 48 de ani din Zalău, fost director de bancă. Absolvent al Facultăţii de Teologie, promoţia 2013, având masterat în domeniu, Marius Matei a obţinut gradul de ipodiacon. .
  CE E ASTA? economist cu scoala de popa? undeva este o greseala ! ori in articol, ori in lumea asta ! 🙂
  ceva nu se leaga, sau ai uitat ceva sin CV -ul omului.

 4. Anonim

  Cum apare ceva interesant,tot politrucii au bafta.Si asa se continua de 25 de ani,la vremuri noi ,tot noi.Politrucii detin functiile politice si functiile administrative.Pe astia si potopul lui Noe ii greu sa-i spele sau sa-i miste din loc.Oameni buni ,lucrati pentru partide care pun politrucii in functii administrative,care pun taxe si impozite de ajungi sa plangi.

 5. Anonim

  FLORINE in popi nu am incredere asa ca nu comentez dau doar 2 exemple : BACONSCHI cu votul de la PARIS vezi mahalaua inepta si fostul prim ministru pt.72 de zile vezi vita cobe si averea GOJDU e de ajuns ce zici? , Mergem mai depart e nu mai vreau experiente cu popi.

Leave a Comment