USR PLUS Sălaj: Hoția s-a umflat pentru că a fost sprijinită politic. Deci tot politic poate fi distrusă. Hai la vot pe 6 decembrie!

Mesajul Alianței USR PLUS Sălaj, la final de campanie electorală, pentru alegerile parlamentare:

„Sălajul și România sunt ca o mașină cu rezervorul spart. Acum faci plinul, peste 15 minute rezervorul e aproape gol. În stilul ăsta, nu ajungi prea departe.

Știm prea bine cine ne tot găurește rezervorul de 30 ani încoace. Majoritățile politice din Parlament creează și apără mecanismele hoției.

În ultimii 4 ani, USR PLUS a demascat hoția din țară și din Parlament. Dar nu e destul. Vrem să facem mai mult de atât!

Ajută-ne să stopăm hoția ca să obținem astfel resursele necesare pentru a moderniza educația, sănătatea și pentru a reporni economia românească. Românie fără hoție nu e o fantezie.

Hoția s-a umflat pentru că a fost sprijinită politic. Deci tot politic poate fi distrusă. Și în paralel ne apucăm să construim corect, onest și cu fundație solidă. Nu mai merge cu incompetență, peticeli, improvizații, nepotisme, minciuni, parandărături și furtișaguri din banul public. Hai la vot pe 6 decembrie!”

cod AEP 11200021

(P)

 

One Thought to “USR PLUS Sălaj: Hoția s-a umflat pentru că a fost sprijinită politic. Deci tot politic poate fi distrusă. Hai la vot pe 6 decembrie!”

  1. Anonim

    Ce ai ma, lighioana, cu USR? Acest partid nu a fost niciodata la putere. E un partid nou, cu tineri bine pregatiti profesional care doresc o Romanie fara hotie si coruptie. Pun pariu ca tu esti un membru al unui partid care vrea o Romanie controlata de politicieni care nu raspund niciodata in fata legii. Esti un cetatean jalnic al acestei tari…

Leave a Comment