#DezvoltămSălajul cu cea mai bună echipă PNL în Parlamentul României

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj: Dragi sălăjeni, votul de încredere și mandatul pe care mi le-ați acordat pe 27 septembrie îmi dau o mare responsabilitate, de a duce la bun sfârșit programul politic #ReclădimSălajul.

Implementarea proiectelor gândite pentru bunăstarea sălăjenilor are nevoie de susținere guvernamentală și parlamentară. De aceea, vă invit duminică, 6 decembrie, să votați echipa PNL Sălaj pentru Camera Deputaților și Senat. Profesioniști precum ministrul Transporturilor, Lucian Bode, avocatul Bogdan Ilea sau profesorul Vasile Bulgărean sunt garanția că Sălajul va avea toate pârghiile pentru a se dezvolta sustenabil. Parteneriatul Parlament – Guvern – Administrație Județeană este cheia către un Sălaj așa cum ni-l dorim cu toții!

Bogdan Ilea, candidat PNL Sălaj la Senatul României: Alegerile sunt despre oameni și proiecte. E important ca alegătorii să știe ce vrem să facem și cu cine vrem să facem acele lucruri.

Cred că echipa PNL pentru Parlament e una reprezentativă pentru județul nostru. Sălajul poate avea poate cea mai pregătită formulă din acești 30 de ani. Împreună cu ministrul Lucian Bode și cu sprijinul președintelui consiliului județean, Dinu Iancu Sălăjanu putem realiza cele mai bune proiecte în anii care vin. Știm ce e de făcut și suntem în pozițiile politice și administrative potrivite pentru a reuși.

Într-un singur an am arătat că se poate face politică altfel, pentru oameni și într-un sistem de guvernare deschis și eficient.

Sănătatea, educația și dezvoltarea sunt prioritățile viitorului guvern condus de PNL și cred că suntem pe drumul bun.

Perioada dificilă va trece și e nevoie de oameni care știu să reconstruiască bine societatea. Așa cum am reușit la Oradea sau Cluj-Napoca și în alte orașe, așa se va întâmpla și în celelalte părți ale României.

Vom implementa modele bune care aduc dezvoltare și prosperitate pentru toți.

Pe 6 decembrie putem să dăm un vot pozitiv, să alegem binele mai mare și oamenii care merită să reprezinte județul și țara !

Lucian Bode, președinte PNL Sălaj, candidat la Camera Deputaților:

Trăim vremuri pline de încercări, în care am început lupta cu un inamic invizibil și pe care încercăm să-l învingem din răsputeri.

Ne apropiem însă cu pași repezi și de un moment crucial pentru viitorul țării noastre. Pe 6 decembrie ne vom afla din nou la răscruce de drumuri, iar implicarea fiecăruia dintre noi poate face diferența. Dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administraţiile locale, Consiliul Judeţean, Parlament şi Guvern. Împreună putem demonstra că şi în Sălaj se poate!

Prin unitate și solidaritate, respectând toate măsurile sanitare, vom putea sã votăm în siguranță, pentru o Românie modernă și dezvoltată, așa cum ne-o dorim cu toții! Dragi sălăjeni, acum este momentul vostru!

Comandat de PNL Sălaj, Cod AEP – 11200025 (P)

4 Thoughts to “#DezvoltămSălajul cu cea mai bună echipă PNL în Parlamentul României”

  1. Anonim

    PSD-ei ordinari cu interese proprii!

  2. Anonim

    Cât ma bucur ca mai aveti o zi de campanie electorală!!! Pe cuvânt ca ne-ați terminat cu atâta gargara!!! Personal nu o sa ma duc la vot ! Legislația îmi conferă acest drept!!! In rest va doresc din suflet sa v-o tragă PSD-ul!!!

  3. Anonim

    Nu îl mai reclăditi pdlistilor?

  4. Anonim

    O echipă interesată doar de …ciolan.

Leave a Comment