Mișcarea Populară vrea să-i convingă pe cetățeni să iasă la vot

Partidul Mișcarea Populară este prima formațiune politică ce deschide ”balul” campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Reprezentanții PMP au organizat luni o conferință de presă și au împărtășit viziunea partidului legată de alegerile pentru Parlamentul European. ”Avem convingerea că vom primi încrederea și votul românilor. Susținem o justiție independentă, crearea locurilor de muncă, reindustrializarea României și dezvoltarea agriculturii. Toate acestea duc la o Românie prosperă”, a declarat vicepreședintele PMP Sălaj, Adrian Popan. Mișcarea Populară intră în prima campanie electorală de la înființarea partidului, dar liderii formațiunii cred că pot aduce schimbarea în bine. ”Ne adresăm celor care își doresc o schimbare a modului de a face politică. Toți românii care cred în proiectele și viziunea lui Traian Băsescu trebuie să fie alături de noi”, a adăugat Popan. În momentul de față, sondajele estimează o intenție de vot de 10 la sută în cazul PMP, iar obiectivul partidului este câștigarea a minim două mandate de europarlamentar. Pentru că alegerile europarlamentare nu au o miză foarte mare pentru alegători, liderii PMP Sălaj îi îndeamnă pe toți politicienii să-i convingă pe cetățeni să iasă la vot și să-și exercite acest drept.

5 Thoughts to “Mișcarea Populară vrea să-i convingă pe cetățeni să iasă la vot”

 1. Anonim

  P și U și L și A, mă!

 2. Anonim

  Penibil.Qr fi romanii usor de pacalit dar nici chiar asa.Cum adica crearea de locuri de munca si reindustrializarea Romaniei ?Astia vin cu proiectele si viziunea lui basescu numai ca asta-i in functie de zece ani.De ce nu si-a pus in aplicare proiectele si viziunea ,Cine l-a impiedecat sa creeze noi locuri de munca?Pai asta a desfiintat locuri de munca la greu.A avut si basescu perioda lui dar s-a terminat.Partidu asta mosit de marinar este un esec ,nu o sa faca pragul electoral.

 3. Udreoaka si Maklavei

  Mai papagalilor,voi chiar ne credeti tampiti?
  Ce va recomanda ca realizari si reprezentare sa va votam?
  Cand o face plopu’ mere si tanti Udrea micsunele…….
  Sau mai bine,can i s-or indrepta ochii la mentoru’ vostru bashit si bulsheet!

 4. viorel

  Mai nea Popane voi nu aveti nici trei la suta.Si vezi ma tata sa nu va scuturati prea tare la <> ca s-ar putea sa va pice merele si ramaneti in fundul gol.Cum langa mar n-ati pus macar frunza lui Udrea o sa ramaneti si cu aia goala.Cat despre Basescu Vizionaru” o sa ramaneti fara el

 5. ios

  Romanii destepti vor vota PSD singurul partid ce ne asigura linistea.

Leave a Comment