Început promiţător de an pentru atleta Daniela Cîrlan

Atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Daniela Cîrlan, a obţinut rezultate bune în prima parte a acestui an, rezultate ce-i dă speranţe la evoluţii bune şi în competiţiile viitoare, mai ales că sportiva antrenată de Lorena Boberschi speră să se califice în acest an la Campionatul European.

Ultimul rezultat notabil pentru atleta de la CSM Zalău a fost obţinut duminică, Daniela Cîrlan clasându-se pe poziţia secundă la semimaratonul de la Rijeka (Croaţia). Sportiva originară din Sibiu a terminat cursa de 21,097 kilometri cu timpul de o oră, 14 minute şi 28 de secunde. Cîrlan a luat startul şi anul trecut la concursul de la Rijeka, terminând cursa într-o oră, 14 minute şi 44 de secunde, ceea ce a reperezentat în acel moment cel mai bun timp înregistrat de o altetă din România într-o cursă de  semimaraton.
Tot în acest an, Daniela Cîrlan a devenit vicecampioană balcanică, obţinând medalia de argint la Campionatul Balcanic de semimaraton din Durres (Albania), iar în clasamentul pe echipe s-a clasat pe prima poziţie.
Deşi nu era refăcută în totalitate, la mai puţin de o săptămână distanţă, atleta pregătită de Lorena Boberschi a alergat la semimaratonul de la Cluj, trecând prima linia de sosire.
Reamintim că Daniela Cîrlan a fost transferată la CSM Zalău la finalul anului 2012.

Leave a Comment