Jurnal de sălăjean (XV)*

Luni, 21 aprilie – În sfârşit poţi alimenta la benzinărie fără să te strecori pe lângă cei ce stau la rând la spălătorie. Căci înainte de Paşte toţi vroiau sa aibă maşina curată. În rest, poate fi şi murdară.
Marţi, 22 aprilie – 10.000 de miei sacrificaţi legal de Paşte în Sălaj. Şi alte mii sacrificaţi ilegal. Au cam prajit ceva sălăjenii!
Miercuri, 23 aprilie – Primăria demolează garaje pe strada Sfânta Vinere. Poate-poate se face ordine în zona asta, că e un haos total. Multe garaje arată ca nişte coteţe dărăpănate care, oricum, nu prea mai adăpostesc maşini.
Joi, 24 aprilie – Extraordinar concert de jazz la Zalău cu ocazia Jazz Day. Felicitări Primăriei pentru excelenta iniţiativă.
Vineri, 25 aprilie – Primarul din Meseşeni a intrat la puşcărie. Amu’, toată lumea ştia ce e în primăria respectivă, unde mai pui faptul că primarul se mai şi lăuda.
Sâmbătă, 26 aprilie – Un afacerist şimleuan din lotul DNA a fost gasit cu alte matrapalzâcuri. Se sparge buboiul acolo.
Duminică, 27 aprilie – Parapeţii de protecţie de pe Meseş arată ca după război. Îndoiţi şi ruginiţi. Nu se găsesc câteva kilograme de vopsea? Sau trebuie şi ceva chef de muncă?

Fecior de sălăjean
* a se considera pamflet

One Thought to “Jurnal de sălăjean (XV)*”

Leave a Comment