LUCIAN BODE, DUPĂ DEMISIA LUI CÎŢU: „Îmi doresc un leadership adevărat, orientat spre viitor”

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat că atât el cât şi majoritatea liberalilor şi-au pus speranţa în Florin Cîţu care i-a scăpat de populistul Ludovic Orban, informează news.ro.

El a adăugat, în contextul demisiei lui Cîţu de la şefia PNL, că doreşte ca partidul să aibă un leadership adevărat, orientat spre viitor şi că îşi doreşte „moderaţie, echilibru, nu pariuri riscante”.

„Şi eu şi majoritatea liberalilor prezenţi la Congresul din septembrie ne-am pus speranţa în Florin Cîţu, dorind să scăpăm de populistul Ludovic Orban. Şi am scăpat. Am scăpat PNL de un populist care ducea PNL într-o direcţie greşită. Îmi doresc un leadership adevărat, orientat spre viitor într-un context intern şi international extrem, extrem de complicat. Îmi doresc o souiţie responsabilă, nu una superfluă în aceste vremuri tulburi pe care le traversăm cu toţii”, a afirmat, sâmbătă la Sălaj, Lucian Bode.

El a mai spus că ce a avut de zis i-a transmis direct lui Florin Cîţu, în structurile interne ale PNL şi nu public.

„Într-un cuvânt, îmi doresc moderaţie, îmi doresc echilibru, nu pariuri riscante. Acesta e motivul pentru care ceea ce am avut să îi transmit de astăzi fostului preşedinte al PNL Florin Cîţu, i-am transmis în interiorul structurilor noastre şi niciodată public şi nu o voi face nici acum în detaliu, pentru că până la urmă PNL poartă o mare responsabilitate faţă de români, faţă de coaliţia aflată la guvernare şi nu ne permite derapaje”, a completat Bode.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

6 Thoughts to “LUCIAN BODE, DUPĂ DEMISIA LUI CÎŢU: „Îmi doresc un leadership adevărat, orientat spre viitor””

 1. […] Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat că atât el cât şi majoritatea liberalilor şi-au pus speranţa în Florin Cîţu care i-a scăpat de populistul Ludovic Orban, informează news.ro. El a adăugat, în contextul demisiei lui Cîţu de la şefia PNL, că doreşte ca partidul să aibă un leadership adevărat, orientat spre viitor şi că îşi doreşte „moderaţie, echilibru, nu pariuri riscante”. „Şi eu şi majoritatea liberalilor prezenţi la Congresul din septembrie ne-am pus speranţa în Florin Cîţu, dorind să scăpăm de populistul Ludovic Orban.  » Mai multe detalii […]

 2. Anonim

  Bravos lucică, ați sărit din lac în puț ă !

 3. Anonim

  Băiat de casă a lui Iohănescu!

 4. anonim

  Cine vorbește? Nu mă mir că am ajuns așa de jos! Cu așa oameni politici, cu așa traseiști… Când vă susțineți doctoratul?

  1. Anonim

   @10:30. Doctorat întrebi? Copiat – susținut – secretizat!

Leave a Comment