Bogdan Ilea – Vocea ta în Parlamentul României!

Peste o lună mergem la vot. Suntem într-o situație pe care nimeni n-a anticipat-o dar pe care o vom traversa cu încredere dar mai ales cu grijă. Cu grijă unii față de ceilalți.

Anii care vin nu vor fi ușori și mai mult poate decât altădată va trebui să alegem bine, să alegem oameni care pot duce lucrurile înainte și pe care ne putem baza că sunt preocupați să facă lucruri bune și să le ducă la bun sfârșit.

Am convingerea că echipa PNL Sălaj este în acord cu aşteptările oamenilor, ale sălăjenilor. Nu mergem în Parlament pentru a obţine o funcţie, ci pentru a face lucruri. Lucruri bune care să ne aducă prosperitate şi o viaţă mai bună.

Vor fi 4 ani dedicaţi dezvoltării județului și țării și asta va trebui să transmitem tuturor. Doar prin muncă vom putea realiza obiective. Sunt optimist fiindcă lângă mine sunt oameni serioși, dedicați interesului public și vă spun că Sălajul e pe mâini bune.

Ca parlamentar știu ce am de făcut și cred că viitoare majoritate va realiza reformele de care avem nevoie cu toții ! Mulțumesc încă o dată colegilor pentru încredere.

Principala mea preocupare e legată de creșterea calității vieții pentru fiecare sălăjean. Avem nevoie de legi bune, de investiții și locuri de muncă bine plătite dar și de servicii de calitate pentru toți. Împreună cu echipa formată din conducerea județului, primari și consilieri, va trebui să adunăm toate energiile bune și să rezolvăm cele mai importante proiecte ale județului.

Avem nevoie de drumuri bune, școli modernizate, apă potabilă în toate localitățile și instituții funcționale care să răspundă nevoilor oamenilor.

Ca parlamentar voi fi parte a realizării acestor proiecte. Avem nevoie de toate energiile bune și de toți cei care într-o formă sau alta pot contribui la dezvoltarea și reclădirea Sălajului. Vom reuși.

Comandat de PNL Sălaj, Cod AEP – 11200025

10 Thoughts to “Bogdan Ilea – Vocea ta în Parlamentul României!”

 1. Pop Ioan

  Dragul meu , mai gandestete totusi ,daca ai ales bine .

 2. Anonim

  Un incompetent, la fel ca toti numitii Imparatilor Bode si Orban. Multumim, nu votam asa ceva!

 3. Anonim

  Va fi la fel cu vocea senatorului invizibil, Lungu Vasile PMP alias PLM… Care, dupa ce a fost ales si ne a prostit pe toti, s-a cărat la cluj. Cica parlamentar de Salaj…. Si timo de 4 ani NIMENInu l-a vazut aici, nimeni nu a auzit de el. Asa ca, pa! 👋🏻

 4. Anonim

  Cred ca Ilea o sa fac treaba. E tanar si ambitios

 5. O trompeta!

  Si atat! Locuitorii blocului Lira stiu de ce.

 6. Vasz

  Sa ma pis pe toti candidatii !!!!inganfatu asta daca iese am plecat din zalau.Nu avea pnl oameni mai capabili???

 7. Anonim

  Dispareti din fata noastra, puturosilor! Toti sunteti la fel. Nu exista un parlamentar care in ultimii 30 de ani sa fi facut ceva pentru acest judet. De aia suntem ultimii la dezvoltare si primii la boala! Multumita numirilor pesediste si peneliste si pemepiste de pana acum. Iar crea ce e acum, e mai grav ca oricand prin aceasta guvernare catastrofala. Tu, vocea mea? Hai sictir!

 8. iar sunt peste 460 de parlamentari

  Parca s-a votat la referendum parlament unicameral cu maxim 300 de membri sau vox populi nu mai conteaza in democratie…

 9. Blocul Lira stie de ce

  Din cauza acestui om, noi locatarii din bloc Lira, nu am reusit sa ne izolam blocul de 3-4 ani de zile incoace, pentru ca fiind decanul baroului avocatilor cu sediul in Lira, nu a fost de acord cu izolarea. Si mai urmeaza o iarna, in care noi toti o sa il pomenim „de bine”.

 10. Anonim

  Alt deșeu politic,model Lungu Vasile PMP care a umplut toate ziarele cu capul lui, dupa ce 4 ani a fost INVIZIBIL. Dispareti din fata noastra!

Leave a Comment