Zvonotecă

# Veni, vidi… novicii! Pupat Piața Independenței și sănătate-n straiță! Cam așa a arătat marea vizită în Zalău a șefului Sănătății, pe vremuri pandemice. Un discurs de 15 minute lipsit de substanță, măsuri solide ca fularul și în rest, salutări la tătă lumea! Schimbări, retrogradări, avertismente măcar, pe ici pe colo, prin posturile esențiale? Nici poveste! În județul vinovaților fără vină nu se întâmplă nimic din toate acestea, chiar dacă cifrele se ascut și ne demonstrează că aleșii o dau în bară cu covidul. Până la noi ordine, poftiți de luați carantină, până vă iese pe nas. Cine greșește, nu plătește! Plătim noi, cei chemați la vot peste o lună.

# Umblă vorba prin târg că la unele școli din oraș ținuta școlară, adicătelea uniforma, e obligatorie la cursurile on-line. Nu-i o decizie tumna proastă că, mai schimbă nițel psihicul copiilor și poate mai simt și ei, câtuși de puțin atmosfera din sala de curs. Totuși, bine ar fi ca principala preocupare a unor dascăli să fie predarea. Și nu orice predare, ci una de calitate, ca să-nțeleagă pruncii ceva din lecțiile on-line. Desigur, cei care își permit cursuri on-line.

One Thought to “Zvonotecă”

  1. Un asistent satul de indiferenta celor care conduc

    Dacă tot a fost domnul ministru Tătaru în „vizită de lucru” la Zalău, putea domnul președinte de Cosiliu Judetean, să facă împreună o „vizită de lucru” acolo unde chiar se lucrează acum, la secțiile care tratează pacienții cu covid, Pneumologie și Boli Infecțioase. Să vorbească direct cu personalul decimat de covid, cu cei rămași în picioare (foarte puțini), să le spună ei de ce ar fi nevoie, pentru că cei din conducerea spitalului habar nu au. Trimit pe aceste secții foarte grele, asistente medicale care nu au mai lucrat până acum nicăieri, deci nu știu să facă nimic. Și au pretenția ca cele care s-au îmbolnăvit să se întoarcă la serviciu după 2 săptămâni. Acolo ar fi trebuit să mergeți, domnule Dinu Iancu Salajeanu!!! Să afle și ministrul Tătaru cum se lucrează de fapt, o asistenta la 25 30 de pacienți, fără pauză, fără să mănânci sau să bei apa și asta de 7 luni, nu de ieri, azi vară la 40 de grade, iar acum în frig și curent, ca să se asigure ventilarea. Și ar mai trebui să afle domnul ministru și d-voastră că nu s-au plătit nici un leu din cei promiși prin legea 56/2020 de guvernul pe care îl reprezintă!! Și aveți pretenții să mergem la vot? Și să vă și votăm?? Nici în vis măcar!! Rușine să vă fie tuturor celor care vă bateți joc de cei care chiar muncesc în condiții extreme de 6 luni de zile!! RUȘINE!!

Leave a Comment