Salajeanca selectata in lotul national largit al Romaniei la Olimpiada Internationala de Chimie

Salajeanca selectata in lotul national largit al Romaniei la Olimpiada Internationala de Chimie

Cinci elevi din judetul Salaj au obtinut rezultate deosebite la cea de-a 45-a editie a Olimpiadei Nationale de Chimie desfasurata in perioada 30 ianuarie – 5 februarie, la Timisoara. Unul dintre castigatori a reusit calificarea in lotul national largit al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Chimie.

Potrivit inspectorului scolar de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, profesor Ana-Maria Chende, este vorba de eleva Claudia Pop, de la Colegiul National Silvania Zalau, care s-a clasat pe locul III in lotul national largit al Romaniei pentru Olimpiada Internationala de Chimie. Pregatirile suplimentare urmeaza sa se realizeze in luna martie, la Bucuresti, a mentionat Ana-Maria Chende.

Anul acesta au participat la Olimpiada Nationala de Chimie sase elevi din judet, dintre care cinci au adus premii dupa cum urmeaza: – mentiuni au obtinut elevii Andrada Putina, in clasa a VIII-a la Scoala Gimaziala Mihai Eminescu Zalau (profesor Mariana Meleg), Claudia Pop, in clasa a XII-a la Colegiul National Silvania Zalau, (profesor Carmen Bodea) si Corina Alb in clasa a IX-a la Colegiul National Silvania Zalau (profesor Carmen Bodea), iar mentiuni speciale: Marina Lisca in clasa a X-a la Colegiul National Silvania Zalau, (profesor Carmen Bodea) si Andrada Bologa in clasa a X-a la Colegiul National Silvania Zalau, (profesor Carmen Bodea).

Leave a Comment