Învăţător de la Liceul Tehnologic Gîlgău, acuzat că a lovit un elev

Acuzaţii grave la Liceul Tehnologic Gîlgău. Mama unui elev de clasa a patra îl acuză pe învăţătorul acestuia că i-ar fi lovit copilul în timpul unei ore. Incidentul, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj, s-a petrecut miercuri, 8 octombrie, în cursul unei ore de matematică. Aceştia susţin că va fi demarată o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de cele întâmplate. „Incidentul s-a petrecut în timpul orei de matematică şi ne-a fost adus la cunoştinţă de către directorul unităţii liceale. Din spusele acestuia, băiatul s-ar fi plimbat prin clasă, printre bănci, deranjându-şi colegii, după care, la un moment dat, a şters tot ce era scris pe tablă. Învăţătorul l-a lovit, într-adevăr, cu un liniar de plastic, însă nu ştim încă cât de gravă a fost lovitura. Băiatul are o vânătaie pe frunte, însă celelalte cadre didactice susţin că o avea de câteva zile”, a explicat Maria Pop, inspectorul şcolar general al judeţului Sălaj.

Conform celor spuse de oficialul ISJ Sălaj, copilul, transferat în acest an şcolar de la Şcoala din Glod, este cunoscut cu unele probleme de comportament. „Fosta lui învăţătoare a spus că, deseori, deranja orele sau îşi îmbrâncea colegii. Am înţeles de la medicul de familie din localitate că ar avea şi ceva deficienţe fizice din cauza unui tratament administrat incorect cu mai mulţi ani în urmă, însă mai multe nu cunosc deocamdată. Mama băiatului nu a depus la Inspectorat nicio sesizare până în prezent. Din câte mi s-au spus aceasta ar fi recunoscut că fiul ei ar avea unele probleme şi că îl va duce la control la Cluj”, a mai spus inspectorul şcolar general.
Maria Pop a precizat că Inspectoratul va demara, în această săptămână, o anchetă. „Luni, inspectorul şcolar care răspunde de Liceul din Gâlgău se va deplasa la unitatea de învăţământ pentru demararea unei anchete, pentru a se stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul”, a menţionat oficialul ISJ Sălaj.
Deocamdată, nici la Poliţie nu a fost depusă nicio reclamaţie. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, femeia relatat incidentul la Postul de Poliţie din localitate, însă nu a depus nicio sesizare scrisă.

Alte articole

2 Thoughts to “Învăţător de la Liceul Tehnologic Gîlgău, acuzat că a lovit un elev”

  1. Zălăuan

    Deoarece şcolile de corecţie au fost desfiinţate de „democraţi”, bătaia a rămas singura soluţie pentru învăţător. Că doar nu o să alerge plângând la director, ori de câte ori elevul handi se plimbă prin clasă şi şterge tabla ?!

  2. Isai

    …se zice ca bataia ai rupta din rai si ai f.foarte adevarat fiindca pe plozii si bitangii de astazi degeaba ai iei cu frumosul ca iti rad in nas si iti dau cu tifla iar pe iosagurile de asa zisi parintii ai lor ai doare in cur si se fac ca…ploua!…

Leave a Comment