Incepe etapa judeteana a olimpiadelor scolare

Incepe etapa judeteana a olimpiadelor scolarePotrivit calendarului olimpiadelor scolare pus la dispozitie de inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Mirel Matyas, sambata, 9 ianuarie 2010, va incepe etapa judeteana a olimpiadelor scolare pe discipline de invatamant. Primii care vor intra in focul probelor sunt elevii pasionati de limba romana, faza judeteana urmand sa fie gazduita de Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Zalau.

Faza nationala se va sustine la Arad, la finele lunii in curs, in perioada 31 ianuarie-4 februarie. Duminica, 10 ianuarie, va avea loc etapa judeteana la Limba engleza, aceasta faza a competitiei desfasurandu-se la Colegiul National Silvania Zalau.

In data de 16 ianuarie, a fost programata olimpiada de Fizica, ce va avea loc la Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau, iar in 17 ianuarie, cea de Chimie, la Grupul Scolar Voievod Gelu Zalau. Ultima proba va fi olimpiada de Limba Germana (materna), in data de 23 ianuarie, organizata la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Zalau.

Alte articole

Leave a Comment