Au inceput deja controalele in scoli

Au inceput deja controalele in scoliChiar din primele zile de scoala de dupa vacanta de iarna, inspectorii scolari s-au pus pe treaba. Ieri, echipele formate din inspectori de specialitate ai Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj au fost in preinspectii in urmatoarele unitati scolare din judet: la scoala din Mesesenii de Sus, Grupul Scolar Cserey-Goga Crasna, Gradinita cu program normal Crasna, Gradinita cu program prelungit din Crasna si la scoala Iuliu Maniu din Zalau. De luni se intra in inspectii.

In cadrul acestora vor fi verificate aspectele negociate in prealabil pe timpul preinspectilor de catre directorii unitatilor scolare cu inspectorii. In perioada 18-21 ianuarie se va desfasura o activitate de inspectie tematica privind finalizarea semestrului intai, anume, ritmicitatea acordarii notelor, incheierea situatiilor la invatatura etc.

In 21 ianuarie se vor prezenta rapoartele scrise in urma activitatilor de inspectii de tip RODIS organizate la Dobrin, Salatig, Deja, Grupul Scolar Gheorghe Pop de Basesti Cehu Silvaniei si scoala Andrei Muresanu din Cehu Silvaniei.

Alte articole

Leave a Comment