Ziua şi accidentul, în Sălaj

Un eveniment rutier a avut loc marţi,în jurul orei 11:00, pe strada 22 Decembrie 1989 din Zalău. Şoferul unui autoturism – un bărbat de 36 de ani, din Zalau, jud.Salaj,în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din comuna Sîg, care se angajase în depășire.
În urma evenimentului a rezultat accidentarea ușoară a șoferului de 23 de ani și a pasagerei de pe bancheta din dreapta față, o adolescentă de 19 ani, din Sîg. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Alte articole

One Thought to “Ziua şi accidentul, în Sălaj”

  1. Anonim

    era o depasire regulamentara? in loc permis? a semnalizat depasirea? si de ce politia nu face ordine odata in modul de parcare a masinilor pe aceasta strada?!?! e plin de masini lasate peste tot, unele chiar a proprietarilor de case, care nu se mai obosesc sa le bage in curte, parcate chiar sub semnul de interzis. Sa inceapa de la intrarea pe strada, de langa primarie, fosta Tip-Top.

Leave a Comment