Bătrân bătut pentru 36 de lei şi un telefon

Doi bărbaţi au fost arestaţi şi urmează să dea socoteală în faţa instanţei şimleuane, după ce au fost trimişi în judecată de către procurorii de sub Măgura sub acuzaţia de tâlhărie calificată. Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în noaptea de 2 spre 3 decembrie 2015, inculpatul P.A.V. a pătruns în locuinţa lui R.A. în vârstă de 73 de ani, din Şimleu Silvaniei, unde, prin exercitarea de acte de violenţă, a sustras 36 de lei şi un telefon mobil Alcatel. “Persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire activă, repetată, cu un corp dur, necesitând pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale, care nu au pus viaţa în pericol. Leziunile au fost localizate în zona capului persoanei vătămate”, se arată în comunicat.
Două săptămâni mai târziu, bărbatul a revenit la locuinţa bătrânului, de data aceasta însoţit de un prieten, în persoana lui R.S.F., de unde, prin exercitarea de acte de violenţă, au sustras un telefon mobil Nokia 1616.
Cercetările procurorilor şimleuani au scos la iveală faptul că R.S.F. nu se afla la prima abatere, în 28 noiembrie el sustrăgându-i lui V.D., portofelul în care se aflau actele de identitate şi suma de 1.100 de lei. În 3 ianuarie 2016, inculpatul a recidivat, lăsându-l pe M.V. fără 100 de dolari şi 180 de lei.
Dosarul, în care este trimis în judecată şi F.I., în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, a fost trimis Judecătoriei Şimleu Silvaniei spre soluţionare.

Alte articole

One Thought to “Bătrân bătut pentru 36 de lei şi un telefon”

  1. anda

    36 de lei si un telefon alcatel. si dai in cap pentru asa ceva, unui batran. vrei sa-i iei viata. ma intreb, pentru ce s-au nascut acesti opameni? de c enu face Dumnezeu o minune adevarata si sa ne scape de ei, in orice mod vrea el, ca sa nu mai fim nevoiti sa auzim macar ca traim printre astfel de fiinte…

Leave a Comment