Un TIR s-a rasturnat in curtea lui Ioan Abrudan

Un TIR s-a rasturnat in curtea lui Ioan Abrudan

Un TIR incarcat cu cateva zeci de tone de span s-a rasturnat, ieri dupa-amiaza, intr-o curba de pe strada Kossuth din municipiul Zalau. Pentru a doua oara in ultimii doi ani, accidentul s-a produs tocmai in curtea casei inspectorului scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca, din primele cercetari, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului auto, acesta fiind transferat la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau pentru acordarea de ingrijiri medicale, a declarat reprezentantul IPJ Salaj. La fata locului au fost solicitati sa intervina si pompierii militari. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat ca pompierii au intervenit pentru deconectarea bateriei si sablarea carosabilului pentru evitarea unui posibil incendiu.

Atat primarul orasului, Radu Capilnasiu, cat si prefectul Vegh Alexandru s-au deplasat la casa inspectorului scolar, de altfel, acesta din urma fiind plecat in prima zi de concediu, in drum spre mare. Ghinionul pare sa-l urmareasca pe Ioan Abrudan, in urma cu doi ani un alt autotren incarcat cu fier vechi rasturnandu-se peste gardul acestuia, distrugandu-l. In urma cu cateva zile, inspectorul scolar a finalizat lucrarile la noul gard, cand s-a produs nefericitul accident. Pana la urma, nu putem da vina doar pe ghinion, ci mai degraba pe faptul ca, nici pana la aceasta data, Zalaul nu are o sosea de centura ocolitoare, care sa evite circulatia colosilor prin mijlocul municipiului.

Alte articole

Leave a Comment