Un sălăjean a provocat un accident în Satu Mare

Polițiștii sătmăreni au fost solicitați să intervină, în data de 20 septembrie, în jurul orei 20, la un grav accident rutier produs pe un drum comunal, între localitățile Ser și Bogdand.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că un sălăjean de 28 de ani a condus un autoturism și s-a ciocnit, din neatenție, de un alt autovehicul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, din Satu Mare. În urma accidentului, șoferul sătmărean și toți pasagerii aflați în mașină (o tânără de 23 de ani și doi minori de 1 și respectiv 6 ani) au fost răniți și transportați la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Sursa foto: www.presasm.ro

One Thought to “Un sălăjean a provocat un accident în Satu Mare”

  1. […] Polițiștii sătmăreni au fost solicitați să intervină, în data de 20 septembrie, în jurul orei 20, la un grav accident rutier produs pe un drum comunal, între localitățile Ser și Bogdand. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că un sălăjean de 28 de ani a condus un autoturism și s-a ciocnit, din neatenție, de un alt autovehicul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, din Satu Mare. În urma accidentului, șoferul sătmărean și toți pasagerii aflați în mașină (o tânără… Citeste mai mult […]

Leave a Comment