Tu participi la cel mai mare târg de nunți din Sălaj?

Faci nuntă în acest an sau anul viitor? Deja ești în criză de timp? Nu te mai stresa: noi îți oferim soluția pentru ca tu să fii gata pentru nunta perfectă. Echipa Obelix Sofa te invită la Glamour Events Halls Zalău să vizitezi târgul de nunți Happy Wedding. Îți garantăm că doar aici vei găsi totul într-un singur loc, repede și la cele mai bune prețuri din piață!
Ce ți-am pregătit? 100% Wedding Show: 29 de ore de vizitare a standurilor, 640 mp spațiu expozițional, 44 de expozanți renumiți din toată Transilvania, tombola cu premii în valoare totală de peste 30.000 lei.
Chiar tu poți câștiga marele premiu la tombolă: o rochie de mireasă elegantă, din colecția 2019, oferită de Salon Woman Princess din Baia Mare. Extragerea premiilor va avea loc duminică de la ora 19.30 iar lista completă a câștigătorilor va fi afișată începând cu data de 1 aprilie pe pagina de Facebook Obelix Sofa precum și pe pagina dedicată evenimentului. Ți-am pregătit multe alte surprize plăcute precum și muzică de cea mai bună calitate, 100% live.
Acesta este un eveniment susținut de Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău, Biblioteca Județeană “I.S. Bădescu” Sălaj, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad – Filiala Zalău.
Nu uita să-ți notezi în agendă: 29 – 31 martie, o pereche de pantofi confortabili, un carnețel + un pix, puțină răbdare, un zâmbet pentru fiecare reducere mare, smatphone-ul și/sau tableta pentru poze memorabile!
Te așteptăm la Happy Wedding 3rd edition: vineri (14.00 – 21.00), sâmbătă (10.00 – 21.00) și duminică (10.00 – 21.00). Echipa Obelix Sofa mulțumește tuturor expozanților, colaboratorilor și partenerilor media pentru încredere, sprijin și susținere în organizarea și mediatizarea evenimentului.
Află mai multe informații și detalii utile accesând rapid pagina de Facebook Happy Wedding – targ de nunti in Zalau. Intrarea la eveniment este liberă. Vino să vezi și o să crezi!

(P)

Alte articole

Leave a Comment