Atenţie şoferi! Circulaţia rutieră, blocată pe şoseaua ocolitoare

Circulaţia rutieră este blocată astăzi – 27 martie, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Zalău. Potrivit unei informări a Primăriei municipiului Zalău, pentru verificarea metrologică a aparaturii de măsurare a vitezei, care este montată pe autospecialele din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ Sălaj), astăzi – circulația rutieră va fi blocată pe șoseaua ocolitoare a municipiului Zalău, de la sensul giratoriu de pe DN1F până la intersecția cu DJ191C – Aghireș, între orele 10:00 – 15:00, cu excepția transportului public în comun de persoane, desfășurat de SC Transurbis SA.

Alte articole

One Thought to “Atenţie şoferi! Circulaţia rutieră, blocată pe şoseaua ocolitoare”

  1. politia este complice la crimele petrecute pe drumurile din Zalau, ei sunt principalii vinovati

    bine ca politia romana refuza sa se foloseasca camerele video si cele 5 radare fixe din Zalau
    radare care ar salva vieti si ar amenda pe toti smecherii, cum este CRIMINALUL de saptamna tracuta, cel care a trecut pe culoarea ROSIE cu viteza peste limita legala si a omorat doi batrani !!!
    dar se para ca politisti de la circulatie, in frunte cu seful lor, fac tot posibilul sa-l faca scapat pe smecherul cu Mertan !!!!! s-a ascuns de catre politisti, faptul ca a trecut pe ROSU si de asemeni s-a ascuns viteza cu care a trecut prin intersectie !! se stie ca omul accelera cand a intrat in intersesctie si nu a franat deloc !!!
    poate ca procurorul de caz, o sa ceara filmarile de la toate camerele video din zona, inclusive cele care demonstreaza ca a trecut pe rosu si inregistrarile de la radarul fix

Leave a Comment