Trei copii au furat peste o jumatate de tona de fier beton

Trei copii au furat peste o jumatate de tona de fier betonTrei minori cu varste cuprinse intre zece si 16 ani sunt cercetati de oamenii legii pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dupa ce au sustras peste o jumatate de tona de fier de la o societate comerciala din Hereclean. Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, oamenii legii i-au identificat, luni dimineata, pe cei trei in timp ce transportau fierul cu o caruta prin Zalau. Agentii de siguranta publica din cadrul Politiei municipale i-au identificat pe Bradut S, din localitatea Romanasi, Alexandru L. si Ledentia S, din Zalau, care transportau cu un vehicul cu tractiune animala cantitatea de 600 de kilograme de fier beton, sustrasa de la o societate comerciala din Hereclean. Prejudiciul, in valoare de 1.800 de lei, a fost recuperat si predat societatii pagubite, se arata in comunicat.

Pentru infractiunea de furt calificat, legea predeve o pedeapsa cu inchisoarea intre 3 si 15 ani, fiind la jumatate in cazul minorilor cu varste peste 16 ani. Minorii mai mici de 16 ani nu raspund penal in fata legii.

Copil de opt ani, ranit intr-un accident rutier

Un accident de circulatie produs luni, in localitatea Chendrea, s-a soldat cu ranirea unui minor in varsta de numai optani. Din cercetarile efectuate de politisti rezulta Viorel B., de 55 de ani, din Jibou, soferul unui autoturism, in timp ce conducea autoturismul, proprietate personala, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de Victor M., de 62 de ani, din localitatea Racis, intrand in coliziune cu acesta. Urmare impactului a rezultat ranirea usoara a minorului Andrei S., de opt ani, din localitatea Surduc, pasager pe bancheta din spate in autoturism.

Alte articole

Leave a Comment