Profesorii pensionari au fost premiati

Profesorii pensionari au fost premiatiAproximativ 60 de cadre didactice care au iesit la pensie anul trecut scolar au fost premiate, ieri, pentru activitatea depusa de-a lungul anilor in educarea elevilor. Festivitatea de premiere a avut loc la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Salaj.

Inspectorul scolar general Ioan Abrudan a declarat ca doar o parte dintre profesori au anuntat participarea la eveniment. Un numar de 62 de cadre didactice dintre cele aproximativ 90 care au iesit la pensie anul trecut scolar au confirmat participarea la festivitatea de premiere. Aceasta manifestare este organizata in scopul onorarii activitatii depuse de cadrele didactice pentru educarea si formarea elevilor de-a lungul anilor, a declarat Ioan Abrudan.

Dascalii pensionari au primit din partea conducerii inspectoratului scrisori de multumire, diplome de excelenta si flori. Dupa premiere, un grup de elevi a sustinut in cinstea profesorilor un program artistic. De asemenea, in incheierea manifestarilor, cadrele didactice pensionare au fost invitate la o masa festiva.

Alte articole

Leave a Comment