Transportatorii de lemne – în vizorul poliţiei. Pe drumurile Sălajului, amenzi şi marfă confiscată

Cinci persoane care transportau lemne fără acte au fost sancţionate de poliţiştii sălăjeni, cu amenzi în valoare de 1.800 de lei. Acestea au fost aplicate în cursul acestei săptămâni. Pe lângă sancţiunile încasate, transportatorii au rămas şi fără marfă. Amenzile au fost aplicate în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combaterie a faptelor ilegale din domeniul silvic.

Astfel, în dimineaţa zilei de marţi, 12 aprilie, poliţiştii din Sânmihaiu Almașului au depistat prin localitatea Fildu de Jos o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani. Acesta transporta lemne în valoare de aproximativ 200 de lei, fără a avea aviz de însoţire. Tot în aceeaşi zi, în comuna Fildu de Jos au mai fost opriţi în trafic alţi patru şoferi, cu vârste cuprinse între 25 şi 47 de ani, trei din judeţul Sălaj şi o femeie din judeţul Cluj, care transportau cu dube lemne de aproximativ 1.600 de lei, deşi nu aveau avize de însoţire.

Întreaga cantitate de lemne a fost confiscată de poliţişti şi a fost predată Ocolului Silvic Almaşu. Poliţiştii avertizează că astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare.

One Thought to “Transportatorii de lemne – în vizorul poliţiei. Pe drumurile Sălajului, amenzi şi marfă confiscată”

  1. […] Cinci persoane care transportau lemne fără acte au fost sancţionate de poliţiştii sălăjeni, cu amenzi în valoare de 1.800… Citeste mai mult […]

Leave a Comment