Tabără gratuită pentru zeci de copii din Zalău

Zeci de copii participă în această perioadă la „Tabăra Prieteniei 2022 – Să ne cunoaștem mai bine”, tabără organizată gratuit la Biserica Militară „Sfântul Ioan Botezătorul” din Zalău, cu sprijinul Consiliului Județean Sălaj.

Potrivit organizatorilor, peste 50 de copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, vor desfășura activități culturale, sportive și religioase, sub ghidarea a 10 voluntari, toți îndrumați și susținuți de preotul Ioan Gaga, parohul bisericii. Activitățile propuse se vor desfășura atât la sediul bisericii, cât și la sediul Cercului Militar Zalău, precum și pe un teren de sport asigurat de Consiliul Județean Sălaj. Copiii vor fi implicați în diverse ateliere de pictură icoane pe sticlă, jocuri sportive de echipă, împletire de metanii, desene pe asfalt, activități de îndemânare, iar la sfârșitul programului zilnic, vor primi câte o masă caldă, se arată într-un mesaj al Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” Șimleu Silvaniei. Vineri, copiii vor primi vizita unui echipaj SMURD, care le va prezenta unele tehnici și măsuri pentru acordarea primului ajutor, iar sâmbătă va avea loc premierea concursurilor sportive.

Foto: Regimentul 69 Artilerie Mixtă „Silvania” Șimleu Silvaniei

4 Thoughts to “Tabără gratuită pentru zeci de copii din Zalău”

 1. Cetatean

  Ma gandesc oare copii rromi sunt si acceptati? Daca da,jos palaria!

 2. Cetatean

  Scuze,am vrut sa scriu ca si ei au dreptul si sa nu fie discriminati.

 3. Anonim

  Sa ne cunoaștem mai bine intim? Pedofilie?

 4. Anonim

  Organizarea de tabere pentru copii este un lucru bun. Dar a introduce religia în școli și tabere poate fi un lucru periculos, iar inocularea intenționată a credinței în mințile vulnerabile ale unor copii nevinovați este un lucru extrem de greșit.

Leave a Comment