O tânără din Surduc, dată dispărută de polițiștii clujeni

O adolescentă, în vârstă de 14 ani, din comuna sălăjeană Surduc și aflată în îngrijirea Centrului pentru Copii din Cluj-Napoca a fost data dispărută de polițiștii din județul vecin. Conform stiridecluj.ro, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost anunțată despre faptul că adolescenta Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna, și Lingurar Domnica, în vârstă de 14 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj, au plecat de la Centrul pentru Copii din municipiul Cluj-Napoca în seara zilei de 15 august 2022 și nu s-au întors până în prezent. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre cele două tinere sunt îndemnate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Semnalmentele tinerelor:

Covaci Crenguța Maria: înălțime aproximativă – 1,65 m, constituție robustă, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt. La momentul plecării aceasta purta un tricou alb cu imprimeu în partea de sus, fustă lungă mulată, de culoare albă, cu imprimeu negru, șosete roz și șlapi negri.

Lingura Domnica: înălțime aproximativă – 1,56 m, constituție astenică, forma feței ovală, ten măsliniu, ochi căprui deschis, păr șaten deschis, ondulat, prins la spate. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni ¾ kaki și tricou roz cu imprimeu.

One Thought to “O tânără din Surduc, dată dispărută de polițiștii clujeni”

  1. […] O adolescentă, în vârstă de 14 ani, din comuna sălăjeană Surduc și aflată în îngrijirea Centrului pentru Copii din Cluj-Napoca a fost data dispărută de polițiștii din județul vecin. Conform stiridecluj.ro, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost anunțată despre faptul că adolescenta Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna, și Lingurar Domnica, în vârstă de 14 ani, din comuna Surduc, județul Sălaj, au plecat de la Centrul pentru Copii din municipiul Cluj-Napoca în seara zilei de 15 august 2022 și nu s-au întors până în prezent.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment