Şoferi beţi la volan prin Cehu Silvaniei

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Cehu Silvaniei s-a ales cu dosar penal după ce, la finalul săptămânii trecute, a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Cehanul se afla la volan pe strada Libertății din localitate şi a fost oprit de poliţişti care l-au testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii continuă cercetările pentru conducere sub influența alcoolului.

Cu alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat

Tot la finalul săptămânii trecute, pe aceeaşi stradă din localitate, polițiștii din Cehu au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din comuna Benesat, care avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acesta a fost dus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. „Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

foto cu caracter informativ

One Thought to “Şoferi beţi la volan prin Cehu Silvaniei”

  1. […] Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Cehu Silvaniei s-a ales cu dosar penal după ce, la finalul săptămânii trecute, Citeste mai mult […]

Leave a Comment