Sălajul, ținta escrocilor. Tot mai mulți sălăjeni primesc mesaje despre false rude rănite sau decedate

Nenumărați sălăjeni s-au plâns în ultima perioadă că au primit mesaje prin poșta electronică de la așa-ziși avocați străini care îi anunțau că au diferite rude rănite, că poartă același nume, că au rudenii care au murit în străinătate, în accidente, și că este nevoie de diferite sume de bani pentru spitalizare sau pentru alte servicii funerare.

Nu este pentru prima oară când apare această tentativă de înșelăciune, iar polițiștii au atras atenția în nenumărate rânduri asupra riscului pe care îl pot reprezenta aceste mesaje. Destinatarul este anunțat că ar avea o rudenie grav rănită într-un accident și că este nevoie de bani pentru spitalizare. Au fost cazuri când astfel de mesaje conțineau inclusiv numere de cont unde puteau fi virate sume de bani. Potrivit polițiștilor, asemenea escrocherii au avut efecte în unele cazuri, nenumărate persoane fiind păcălite. Populația este sfătuită să nu dea curs unor asemenea mesaje, pentru prevenirea incidentelor care pot avea urmări deosebit de grave.

One Thought to “Sălajul, ținta escrocilor. Tot mai mulți sălăjeni primesc mesaje despre false rude rănite sau decedate”

  1. […] Nenumărați sălăjeni s-au plâns în ultima perioadă că au primit mesaje prin poșta electronică de la așa-ziși avocați străini care îi anunțau că au diferite rude rănite, că poartă același nume, că au rudenii care au murit în străinătate, în accidente, și că este nevoie de diferite sume de bani pentru spitalizare sau pentru alte servicii funerare. Nu este pentru prima oară când apare această tentativă de înșelăciune, iar polițiștii au atras atenția în nenumărate rânduri asupra riscului pe care îl pot reprezenta aceste mesaje. Destinatarul este anunțat că ar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment