În Sălaj sunt înregistrate anual zeci de accidente de muncă

În ultimii trei ani, în Sălaj au fost înregistrate peste o sută de accidente de muncă, cele mai multe fiind accidente care au avut ca rezultat incapacitatea temporară de muncă pentru victime. Din păcate, anul trecut a fost înregistrat un accident de muncă mortal.

Datele prezentate de oficialii Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj arată că în județul nostru sunt înregistrate anual zeci de accidente de muncă. În 2019 au fost înregistrate 33 de accidente de muncă , 29 fiind urmate de incapacitate temporară de muncă, trei persoane au murit, iar un muncitor a rămas invalid, potrivit acelorași date. În 2020, în județ au fost înregistrate 36 de accidente de muncă, 35 fiind urmate de incapacitate temporară de muncă, iar un salariat a ajuns invalid, din păcate. Anul trecut, în județ au avut loc 34 de accidente de muncă, unul fiind mortal. Cele mai multe accidente au fost înregistrate în metalurgie, construcții, dar și în alte activități de producție.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “În Sălaj sunt înregistrate anual zeci de accidente de muncă”

  1. […] În ultimii trei ani, în Sălaj au fost înregistrate peste o sută de accidente de muncă, cele mai multe fiind accidente care au avut ca rezultat incapacitatea temporară de muncă pentru victime. Din păcate, anul trecut a fost înregistrat un accident de muncă mortal. Datele prezentate de oficialii Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj arată că în județul nostru sunt înregistrate anual zeci de accidente de muncă. În 2019 au fost înregistrate 33 de accidente de muncă , 29 fiind urmate de incapacitate temporară de muncă, trei persoane au murit, iar… Citeste mai mult […]

Leave a Comment