Procurorii dezvăluie noi detalii în cazul DJ-ului prins cu un kilogram de cannabis

Magistraţii Tribunalului Sălaj au admis propunerea DIICOT de prelungire a arestului preventiv cu încă 30 de zile pentru Emil Engheş, dejeanul în vârstă de 44 de ani prins la începutul lunii noiembrie, în flagrant, în timp ce ridica un colet cu un kilogram de cannabis. Procurorii şi-au bazat propunerea pe noile detalii descoperite în aceasta cauză.
Astfel, susţine procurorul de caz Dan Buduşan, cercetările au scos la iveală faptul că în luna februarie a acestui an, Engheş, cunoscut drept DJ Milu, ar mai fi primit, tot din Spania, un colet cu un kilogram de cannabis, pe care l-a expediat, mai apoi, în Anglia. Coletul nu a mai ajuns la destinaţie, fiind interceptat de către poliţia austriacă.
Emil Engheş a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost prins, în 2 noiembrie, în timp ce ridica de la o pensiune din judeţul Sălaj, un colet trimis din Spania prin intermediul unui serviciu de coletărie, ce conţinea 998 de grame de cannabis. Bărbatul cumpărase drogurile cu 2.000 de euro de la o persoană necunoscută. Iniţial, procurorii au declarat că bărbatul avea în plan să porţioneze cannabisul şi să comercializeze în judeţ plicurile rezultate. Ulterior, s-a descoperit că şi această cantitate urma să fie trimisă tot în Anglia, Engheş urmând să primească o parte din profitul rezultat din vânzările ulterioare.

Alte articole

Leave a Comment