Planul roșu de intervenție, subiect al ședinței comune ISU – Prefectura Sălaj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sălaj a organizat luni, 29 ianuarie, o şedinţă comună în urma reactualizării şi aprobării Planului roşu de intervenţie la nivelul judeţului Sălaj. La activitate au fost prezenţi reprezentanţi ai mai multor instituţii care colaborează în cadrul activării la nevoie, a Planului roşu de intervenţie (Instituţia Prefectului, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, U.P.U.-S.M.U.R.D Sălaj, Direcţia de Sănătate Publică Sălaj, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj, Inspectoratul de jandarmi Judeţean „Menumorut Voievod” Sălaj, inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, U.M. 01468 Regimentul 69 Artilerie Mixtă Şimleu Silvaniei). Ordinea de zi a cuprins prezentarea planului reactualizat, punând accent pe părţile care au fost modificate, stabilirea modului de comunicare radio la punerea în aplicare a planului, prezentarea clară al etapelor și a atribuțiilor fiecărei instituții în parte în cazul activării planului.

One Thought to “Planul roșu de intervenție, subiect al ședinței comune ISU – Prefectura Sălaj”

 1. Anonim

  Stiti ce e ciudat? La orice „manifestare” organizata sau nu, este prezenta si Politia Locala !
  Fara ei nu se intampla nimic in Zalau !
  Ai impresia ca Politia Nationala a disparut ! Nu ii mai vezi decat la parade si/sau in scandaluri, batai, violuri, camatarie, trafic de masini, etc
  ma duc sa arunc gunoiul si tusti apar si Politisti Locali !
  ma duc si las masina neregulamentar si tusti si Politia Locala si imi da o invitatie la sediu !
  ori unde dai de ei ! face chiriasul din vecini chef in bloc di TUSTI si Politia Locala si le f-ete cheful la tarani ! 🙂 aici m-am bucurat !
  SI CULMEA E CA LA O ASEMENEA DISCUTIE, LIPSESC CHIAR EI ! CEI CARE TOT TIMPUL SUNT BAGATI LA INAINTARE ! CARE SE OCUPA DE TOATE MIZETRIILE DE CARE ALTII SE FERESC ! si aici ma refer la Politia nationala ! care se pare ca nimeni nu stie cu ce se mai ocupa !

Leave a Comment