Noutățile din lumea medicală, prezentate și dezbătute la „Zilele medicale sălăjene”

Medici, profesori universitari, cercetători din mai multe județe sunt așteptați la ediția a XXIII-a simpozionului „Zilele medicale sălăjene”, eveniment organizat de Colegiul Medicilor Sălaj și programat să se desfășoare la Zalău, în perioada 28 – 30 martie.

Simpozionul va debuta marți, 28 martie, de la ora 12,30, în sala de conferințe din incinta Hotelului Severus, cu prezentări susținute de președintele Colegiului Medicilor Sălaj, dr. Liviu Oroian și va continua de la 12,45 cu aspecte fiscale referitoare la activitatea desfășurată de cabinetele medicale, moment prezentat de șeful administrației fiscale sălăjene, Magyar Cornel. În jurul prânzului va începe prezentarea „Prostatectomia radicală laparoscopică 3D în experiența Secției de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Zalău. Sindromul dureros pelvin cronic”, alături de medicul Ionuț Juravle și alți specialiști în acest domeniu. Pe perioada desfășurării simpozionului mai sunt programate dezbateri și prezentări referitoare la indicațiile imagistice în patologia prostatică, se va discuta despre paliație și prevenție, despre diabet zaharat și obezitate, reconstrucții post rezecții oncologice, inclusiv despre managementul pacientului cu șoc anafilactic. Participanții vor dezbate și problemele pacienților, vor fi prezentate noutăți medicale, dar și tehnică de specialitate, totul în cadrul evenimentului devenit tradiție la nivelul județului Sălaj.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Noutățile din lumea medicală, prezentate și dezbătute la „Zilele medicale sălăjene””

  1. […] Medici, profesori universitari, cercetători din mai multe județe sunt așteptați la ediția a XXIII-a simpozionului „Zilele medicale sălăjene”, eveniment organizat de Colegiul Medicilor Sălaj și programat să se desfășoare la Zalău, în perioada 28 – 30 martie. Simpozionul va debuta marți, 28 martie, de la ora 12,30, în sala de conferințe din incinta Hotelului Severus, cu prezentări susținute de președintele Colegiului Medicilor Sălaj, dr. Liviu Oroian și va continua de la 12,45 cu aspecte fiscale referitoare la activitatea desfășurată de cabinetele medicale, moment prezentat de șeful administrației fiscale sălăjene,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment