Minoră brutalizată de vagabondul cu ochi albaştri

O tânără de 15 ani a fost agresată duminică, 31 ianuarie, în jurul orei 18, de către un om al străzii, în zona centrală a Zalăului. Bărbatul este un client mai vechi al poliţiştilor şi cunoscut în municipiu pentru manifestările sale violente, dar şi pentru culoarea aparte a ochilor săi. “Poliţiştii locali din cadrul serviciului Ordine Publică, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona blocului A27, de pe stada Crişan, au observat o persoană de sex masculin care a agresat fizic o minoră. Aceştia au intervenit şi au reţinut şi identificat persoana în cauză, fiind vorba despre Iuliu M., persoană fără adăpost cu antecedente”, susţine Lucian Trif, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.
Acesta a mai precizat că a fost anunţată mama minorei, pe care au îndrumat-o şi transportat-o la Poliţia Municipiului pentru a depune plângere. În ceea ce-l priveşte pe boschetar, acesta a fost predat Poliţiei municipale, care a preluat cazul în vederea efectuării cercetărilor.
Contactaţi, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, ne-au declarat că bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 300 de lei, pentru săvârşirea de fapte de natură a provoca indignarea cetăţenilor.
În vârstă de 24 de ani, boschetarul nu se află la prima ceartă cu legea. El se află în evidenţa oamenilor legii după ce a distrus interfonul de la intrarea unui bloc, a deranjat clienţii unor magazine, a fost agresiv cu trecătorii.

Alte articole

4 Thoughts to “Minoră brutalizată de vagabondul cu ochi albaştri”

 1. Anonim

  Ar trebui trimis ca refugiat in Germania, Merkel ar fi bucuroasa sa-l primeasca.

 2. Anonim

  Ati vazut cu cata competenta au rezolvat problema cei de la „adevarata ” politie? Au dat o amenda de 300 de lei

 3. ALS

  Superb si ce ati rezolvat ? Credeti ca se va prezenta la primarie sa-si platesca amenda . In acest caz cred ca era mai de bun augur sa il fi luat jandarmii sa il duca pana in Panic si pe cand ajungeau acolo ii puteau da drumu ca era rupt de la bataie .

 4. Anonim

  daca facem io ase tat cu 300 scapam?

Leave a Comment