Mihai Adrian Bucur, noul adjunct al Poliției Sălaj

Comisarul Mihai Adrian Bucur a fost numit împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pentru o perioadă de șase luni. Noul adjunct, în vârstă de 44 de ani, este căsătorit, are doi copii, a lucrat în cadrul mai multor servicii din Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu.

Din luna iulie a anului 2020 și până în prezent, mai exact până în 18 octombrie când a preluat funcția de adjunct la IPJ Sălaj, a fost împuternicit șef Serviciul Logistic în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și ofițer delegat în cadrul aceluiași serviciu. De asemenea, a fost împuternicit șef birou I la Biroul de investigații complexe din cadrul IPJ Sibiu, împuternicit șef poliție oraș III la Poliția Orașului Ocna Sibiului, ofițer specialist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Sibiu și ofițer în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Comisarul Mihai Adrian Bucur este doctor în finanțe – Institutul de Studii Universitare de Doctorat al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Are studii masterale – Mangamentul financiar al organizației în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și a urmat cursurile la două facultăți: Facultatea de Științe Economice în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu în perioada 200-2004 și Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității din Pitești – în perioada 2005-2009. De asemenea, în perioada 1997-2001 a urmat cursurile Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu, iar în perioada 1993-1997 – Liceul Militar „Mihai Viteazu” din Alba Iulia.

3 Thoughts to “Mihai Adrian Bucur, noul adjunct al Poliției Sălaj”

  1. […] Comisarul Mihai Adrian Bucur a fost numit împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pentru o perioadă de șase luni. Noul adjunct, în vârstă de 44 de ani, este căsătorit are doi copii a lucrat în cadrul mai multor servicii din Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu Citeste mai mult […]

  2. […] Comisarul Mihai Adrian Bucur a fost numit împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pentru o perioadă de șase luni. Noul adjunct, în vârstă de 44 de ani, este căsătorit, are doi copii, a lucrat în cadrul mai multor servicii din Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu. Citeste mai mult […]

  3. Anonim

    Nu dau doi bani pe doctoratul politicienilor și ofițerilor!

Leave a Comment