La vanzare de tigari netimbrate

La vanzare de tigari netimbrateDoi zalauani au fost saltati de jandarmi, in decursul zilei de marti, dupa ce au fost prinsi ca ofereau spre vanzare, in pietele agroalimentare din Zalau, tigari netimbrate. Unul dintre faptasi a fost depistat in piata Dumbrava Nord. Jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenire si Combatere a Criminalitatii l-au depistat, in data de 19 ianuarie, in jurul orei 12, pe S. Ferencz, de 26 de ani, din Zalau, care oferea spre vanzare 90 de pachete de tigari, de diferite marci, fara a avea documente de provenienta a marfii.

Cateva ore mai tarziu, un alt echipaj de jandarmi l-a depistat pe Andrei E., de 37 de ani, tot din municipiu, care, fara a avea documente de provenienta a marfii, oferea spre vanzare, pe starda Armoniei din Zalau, 107 pachete de tigari, ne-a comunicat ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean, Cristian Bolfa.

Barbatii au fost sanctionati contraventional de catre jandarmi, la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, cu amenda in suma de 1.000 de lei fiecare, iar marfa oferita spre vanzare a fost ridicata in vederea confiscarii.

Prinsi la furat de lemne

Trei barbati din Dersida au fost prinsi la furat de lemne, de catre politistii din cadrul Postului de Politie Bobota, in urma unui control efectuat, luni, impreuna cu lucratorii de la Ocolul Silvic. Acestia, respectiv Claudiu R., de 19 ani, Vasile R., de 54 de ani, si Lazar G., de 60 de ani, au taiat fara drept si au sustras din padurea apartinand Ocolului Silvic Simleu Silvaniei arbori de esenta cer si salcam, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 800 de lei. In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere fara drept si furt de material lemnos.

Alte articole

Leave a Comment