Jandarmeria sălăjeană, în doliu

Jandarmeria sălăjeană a pierdut, miercuri, 14 martie, un coleg și un profesionist despre care cadrele și conducerea Inspectoratului au doar cuvinte de laudă. Lt. col. Noje Augustin Vasile a plecat prematur, după o grea suferință, la doar câteva zile după ce a împlinit 42 de ani. Profund îndurerați, colegii din colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, trimit un gând pios și aduc un ultim omagiu celui care le-a fost coleg și camarad de nădejde.

                                               Un ultim omagiu

„Cu adâncă durere în suflet, colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj anunţă trecerea la cele veşnice a celui care a fost bunul nostru coleg, prieten şi camarad, locotenent-colonel Noje Augustin-Vasile.

 Noje Augustin-Vasile s-a născut în 1 martie 1976 în localitatea Surduc, judeţul Sălaj.

A urmat cursurile Liceului Militar „Dimitrie Cantemir” – Breaza, pe care l-a absolvit în anul 1994, continuându-şi apoi studiile militare în cadrul Academiei Trupelor de Uscat „Nicolae Bălcescu” – Sibiu, pe care a absolvit-o în anul 1998.

A activat în cadrul unităţii noastre începând din anul 2000. Pe parcursul întregii sale cariere militare a ocupat diferite funcţii de execuţie şi comandă pe care le-a abordat cu maximă seriozitate, remarcându-se prin profesionalism şi integritate.

S-a căsătorit în anul 2004 cu Daniela-Mariana, iar în anul 2008 a venit pe lume fiul lor, Dragoş-Augustin.

Unitatea noastră pierde un camarad a cărui valoare morală şi profesională va rămâne un reper pentru întregul colectiv.

Înmormântarea cu onoruri militare va avea loc sâmbătă, 17 martie 2018, ora 12.00, la Capela orăşenească din localitatea Jibou.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!

Cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj”

3 Thoughts to “Jandarmeria sălăjeană, în doliu”

  1. Trif Corneliu

    Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ninule! Ai fost un exemplu de decenta,competenta si bunatate. Ai lăsat un gol imens in sufletele tuturor celor care te-am iubit.Drum bun . Am onoarea sa va salut,dle.lt.colonel!

  2. Anonim

    Condoleanțe familiei

  3. Noje Anamaria Iulia

    DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE NINU ,condoleante familiei si DUMNEZEU sa va dea multa tarie sa treceti peste aceasta grea incercare

Leave a Comment