Începe dezinsecţia din avion

Societatea comercială “Coral”, firma care a concesionat serviciul de dezinsecţie şi deratizare în municipiul Zalău, realizează începând de miercuri, 6 mai, în întreg oraşul, lucrări dezinsecţie – combatere larve şi adulţi. Acestea se vor realiza până vineri, 8 mai, inclusiv, în intervalul orar 5,30 -8,30 şi 20,30 – 24, atât pe domeniul public şi privat, în scări de bloc – asociaţii de proprietari, cât şi în gospodării individuale, prin aviotratament – stropire din avion utilitar a tuturor zonelor. În funcţie de condiţiile meteorologice perioada se poate prelungi.
Produsele biocide folosite pentru activitatea de dezinsecţie, combatere larve şi adulţi, au substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii, substanţe care fac parte din grupa Xn-nocive şi Xi-iritante. Pe această cale, reprezentanţii societăţii recomandă persoanelor cardiace şi cu probleme respiratorii să îşi ia toate măsurile pentru a nu intra în raza de acţiune a utilajelor care dispersează substanţa.

One Thought to “Începe dezinsecţia din avion”

  1. […] Societatea comercială “Coral”, firma care a concesionat serviciul de dezinsecţie şi deratizare în municipiul Zalău, realizează începând de miercuri, 6 mai, în întreg oraşul, lucrări dezinsecţie – combatere larve şi adulţi. Acestea se vor realiza până vineri, 8 mai, inclusiv, în intervalul orar 5,30 -8,30 şi 20,30 – 24, atât pe domeniul public şi privat, în scări de bloc – asociaţii de proprietari, cât şi în gospodării individuale, prin aviotratament – stropire din avion utilitar a tuturor zonelor. În funcţie de condiţiile meteorologice perioada se poate prelungi. Produsele biocide folosite pentru activitatea de dezinsecţie, combatere larve şi adulţi, au substanţe avizate …read more […]

Leave a Comment