Linia continuă a băgat-o în spital

 

Un tânăr de 21 ani, din localitatea Chilioara, a ajuns la spital după ce autoturismul pe care îl conducea, a ajuns într-un şanţ. Accidentul s-a produs sâmbătă, 2 mai, în localitatea Panic. Tânărul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat şant. Un alt eveniment rutier s-a petrecut în Gîlgău. Duminică, pe DN 1C, un tânăr de 29 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe direcţia Dej – Baia Mare, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism condus de Florica N., din judeţul Mureş care, la rândul ei, efectua un viraj la stânga peste linia continuă, fiind lovită lateral stânga de autoturismul care se afla în depăşire. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a şoferiţei şi a pasagerei de pe locul din stânga spate, Andrada F., în vârstă de 28 ani.

Cu peştele în portbagaj

În data de 3 mai a.c., în jurul orei 01.40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna, aflându-se în timpul executării serviciului, au surprins în flagrant în zona lacului Vîrşolţ, pe DJ 191C, autoturismul condus de P.C. de 41 ani, din localitatea Someş Odorhei. În urma verificărilor efectuate, în portbagajul autoturismului a fost găsită cantitatea de 38 kg peşte şi patru plase monofilament.

Peştele a fost deversat în lacul de acumulare Vîrşolţ, de către reprezentantul AJVPS Sălaj, iar cele patru plase au fost confiscate şi urmează a fi predate AJVPS-ului în vederea distrugerii.

În cauză, conducătorul auto şi alte trei persoane din localitatea Someş Odorhei sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol şi deţinerea şi utilizarea de plase monofilament.

Leave a Comment