Femeie supraponderala, coborata din bloc de pompieri

Femeie supraponderala, coborata din bloc de pompieri

O femeie supraponderala din Zalau, in varsta de 68 de ani, a avut nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a putea ajunge, ieri, la spital. Cinci insi au fost nevoiti sa puna umar la umar pentru a putea ridica si transporta femeia catre ambulanta. Aceasta cantareste aproximativ 150 de kilograme si, din cauza problemelor de sanatate, este tintuita la pat.

Purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, lt. Lucian Jacodi, a declarat ca apartamentul femeii supraponderale se afla la penultimul etaj al blocului de locuite, insa interventia s-a desfasurat fara probleme. Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina marti, la ora 12, pentru a transporta o persoana supraponderala dintr-un imobil situat in cartierul Porolissum din municipiu, si care avea nevoie de ingrijiri medicale la ambulanta.

Pompierii militari ajunsi la fata locului au transportat rapid femeia in varsta de 68 de ani, ulterior fiind predata Serviciului de ambulanta, a declarat purtatorul de cuvant.

Femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau pentru acordarea de ingrijiri medicale. Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al unitatii, Codruta Puscas, femeia prezenta insuficienta respiratorie, insa va mai fi supusa unor investigatii medicale.

Leave a Comment