Fațada fisurată a unui bloc din Zalău, pericol pentru locatari

Pompierii din cadrul Inpectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au intervenit în Zalău, în această dimineață, în urma unui apel primit la 112.

Motivul apelului l-a constituit desprinderea și căderea unor bucăți mari din fațada unui bloc situat pe aleea Astrei. Pompierii au intervenit rapid cu o autospecială, reușind să înlăture toate elementele de fațadă care erau desprinse. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar această situație putea pune în pericol viața locatarilor.

One Thought to “Fațada fisurată a unui bloc din Zalău, pericol pentru locatari”

  1. […] Pompierii din cadrul Inpectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au intervenit în Zalău, în această dimineață, în urma unui apel primit la 112. Motivul apelului l-a constituit desprinderea și căderea unor bucăți mari din fațada unui bloc situat pe aleea Astrei. Pompierii au intervenit rapid cu o autospecială, reușind să înlăture toate elementele de fațadă care erau desprinse. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar această situație putea pune în pericol viața locatarilor. Citeste mai mult […]

Leave a Comment