„Exprimă-te liber!” și-a desemnat câștigătorii. Zeci de premii pentru elevii sălăjeni

Mai mulți elevi de gimnaziu și liceu au obținut premiul I la faza județeană a Concursului Național de Consiliere Școlară prin Artterapie – „Exprimă-te liber!”. Este vorba despre un concurs organizat în perioada 15 – 16 martie de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj – în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Consiliul Județean Sălaj, tema din acest an a concursului fiind „JOBenul carierei!”. Câștigătorii premiului I, care vor reprezenta, în luna aprilie, județul Sălaj la etapa națională a concursului (alături de reprezentanți din alte 16 județe) sunt, la nivel liceal – Secțiunea scenetă: David Rafael Clejan, Roxana Paula Busuioc, Denisa Alina Enache și Torok Pop Timea Maria, din clasa a IX-a, de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Șimleu Silvaniei, coordonați de prof. consilier școlar Camelia Mariana Bîrsan și prof. Sanda Maria Brisc; Secțiunea Compoziție muzicală /meloterapie – eleva Alisia Popa, din clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău, coordonată de prof. consilier școlar, Adina Lăcrimioara Buzgău și prof. Gheorghina Dana Rus; Secțiunea Compoziție Literară – eleva Daiana Damșa, din clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Hida, coordonată de prof. consilier școlar Anda Druhora și prof. Denisa Păcurar și Secțiunea Desen/Pictură/Artă Digitală – eleva Raluca Almaș din clasa a XI-a, de la Liceul Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău, coordonată de prof. consilier școlar Mirela Dascăl și prof. Monica Groza.

De asemenea, la nivel gimnazial au obținut premiul I, la Secțiunea Scenetă elevii: Raul Florin Duma, Emanuela Claudia Ilieş, Ionuţ Florin Flaviu Pop și Darius Andress Rus, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Românaşi, coordonați de prof. consilier școlar, Mariana Boda și prof. Bogdan Cosmin Oros; Secțiunea Compoziție muzicală /meloterapie – eleva Nicoleta Terheșiu, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, coordonată de prof. consilier școlar Mihaela-CorinaPintea-Chereji; Secțiunea Compoziție literară – elevii: Maia Șerban Viorela, Tudor Barbur și Camil Alexandru Tegzeș, din clasa a VII-a, de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, coordonați de prof. consilier școlar, Mihaela-Corina Pintea-Chereji și prof. Daniela Adina Șandru și Secțiunea Desen/pictură /artă digitală eleva Rebeca Borzan, din clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Jibou, coordonată de prof. Cătălin Bărburaş-Păcurarși prof. Adela-Elena Daroczi. Lista cu toți câștigătorii concursului poate fi pe site-ul CJRAE SĂLAJ: https://cjraesalaj.ro/, la rubrica „Noutăți”. La concurs au participat 225 de elevi coordonați de către 73 de profesori de la școli și licee din județul Sălaj.

One Thought to “„Exprimă-te liber!” și-a desemnat câștigătorii. Zeci de premii pentru elevii sălăjeni”

  1. […] Mai mulți elevi de gimnaziu și liceu au obținut premiul I la faza județeană a Concursului Național de Consiliere Școlară prin Artterapie – „Exprimă-te liber!”. Citeste mai mult […]

Leave a Comment